Zion adlı üyeden alıntı:
Özelleştirme sadece sömürgeleşmiş ve ezik milletlere has bir olaysa neden çağdaş dünya devletlerinin tamamı "hizmet" sektöründen tamamen elini eteğini çekmiş ve bu konudaki tüm kurumlarını özelleştirmiş durumda? Bir kaç istisnai örnek dışında bunun aksini iddia edemezsin. O istisnai örnekler de zaten bizden çok çok önce sanayileşmesini tamamlamış, herşeyi yoluna yordamına koymuş ülkeler.
Ben sana 4 sene iktisat okuyamazsın demedim, adam olamazsın dedim... (Demedim ama şu an diyorum) Özelleştirme şu an politika olarak değil, yalnızca milli hassasiyetlere riayet edilmemesi dolayısıyla içerik olarak eleştirilebilir. (Türk telekom olayı v.s.) Aksi cehalettir.

Sen nasıl Ermeni anıtlarıyla RTE ve dolayısıyla AKP iktidarı arasında bir bağ kurduysan aynen ben de öyle!

Ülkeyi bu tür komplo teorileriyle gerip yalnızca kendi borusunu öttürmekten haz duyan medya patronlarına yalakalık etmeye bu şekilde devam edin lütfen.

Bir dergi/hareket kötülenerek nasıl reklam yapılır bana izah eder misin? Komik olmaya çalışıyorsan onu bile beceremiyorsun.

Bağımsızlığı bunlarla bağdaştırmıyorum. Eğer birisi bana bir dergi veya hareketin söylemiyle paralel bir şey yazarsa ben de ona o hareketin tellallığı damgasını vururum.
Tanrı'nın buyrukları herkesin kendi iradesine bırakılmışken bir insanın ilke ve inkılaplarını din edinen insanlar yalnızca beni güldürüyor. Atatürk düşmanı değilim, hatta pek çoğunuzdan daha fazla saygı duyuyorum. Ama sizin gibi ismet paşacı zihniyeti gördükçe midem bulanıyor.

Hilafet'i desteklediğimi nereden çıkardığını anlayabilmiş değilim. Galiba gaipten haberler geliyor. Veya tanrı'nız rüyanıza girip "bu bizden değil, bu hilafet istiyor" şeklinde size vahiyler indiriyor.

Hani sizin hep bir söyleminiz vardır: "Keşke Atatürk yaşasaydı" şeklinde. Evet; bazen gerçekten bunu çok istiyorum. Bu ülkeyi kurtaran adam; şimdi bu ülkenin zorla tesis ettiği demokrasisinin bile ismet paşacı zihniyetin elinde inim inim inlediğini görüp üzülürdü herhalde. Veya "özgürlük" nutukları altında insanın en masum yanı, yani dini ve vicdanının nasıl köleleştirilmeye çalışıldığını görüp kahrından yeniden ölmek isterdi.
Ben de seni muhatap alıp cevap yazıyorum yaw, yuh bana! Nickin "Zion" bi kere. Sen Allah bilir yahudisindir. Kaos Dünya'sı askerlerinden misin? TR'deki en büyük elçiniz de rte! Topunuzu denize dökeceğiz Allah'ın izniyle..

Sizin gibiler dersini Kurtuluş Savaşı'nda aldı. rte'nin dersini de yakında vereceğiz inşallah, tabi Türk Milleti o şeytanın gerçek yüzünü görebilirse... Haa hilafet/emperyalizm canavarı galip gelir mi bu kez? E gelirse de sen amerikancıklara sığınırsın ben de elimde bayrakla ölürüm. İşte aramızdaki fark bu.

Kahrolsun İsrail! Kahrolsun ABD! Kahrolsun PKK! Kahrolsun Şeriat!
YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ