bir laf vardır akıl yaşta değil baştadır diye. kendi adıma konuşuyorum, insanları ilk başta yaşlarına göre değerlendirmem. kaldıki benim ekibimin yaş ortalaması 15-18 dir. ama merak ettiğim konu, gelir getirmeyecek işler peşinde ilerlemek konusundaki azminiz nereye kadar devam edecek. ne kadar gönüllü olursanız olun bir yerde yaşamak için gelire ihtiyacınız var.
evet bunlar ücretsiz yazılımlar ve herkesin kullanımına açık ama gelir gatirmeyen çalışmalar değildir bunlar. gelir sadece yazılımın parayla satılması demek değildir. bir işten gelir sağlamanın 1001 yolu vardır. ben sizinkileri merak ettim sadece
yaş sınrı koymamızın sebebi ise bizden büyüklerin kendilerinden yaşça küçük olanları küçümsemesi,bizim de bişeler yapabileceğimize inanmamalarıdır.tabiki siz free çalışmayabilirsiniz o sizin bileceğiniz iş.ama söylemiştim bizim bu işe girmemizdeki amaç para değil....tabiki başarı olursa getirisi de olur...bağış b. gelirler olursa bu da ekibe paylaştırılır.
ekip kurarkenki amacınız nedir?
ne gibi,ne amaca yönelik işlere imza atacaksınız?
şimdilik fikri eskiye dayanan bi proje var.ekip tamamen toplanınca ekibe girenlere açıklanacak.
şu anda 18 kişiyiz.
ASP ve Photoshop grupları tamamlandı.