4 gün önce film-indir.com sitemin hitlerinden büyük düşüşler olduğunu gözlemledim kendiminde siteye giremiyordum. herhalde ttnet hatlarında dedim dün ise aynı dc deki sitelerime giriş olması ile hostçumla irtibata geçtim. bana 212.156.4.8 ip yönleniyor pingden dedi. sonra domain firmandan panelden girdiğimde adresin kilitlendiğini gördüm. ticket ile onlarada aynı soruyu sormama üzerine
Alıntı
212.156.4.8 Ip adresi mahkeme kararıyla sitelerin kapatıldığında yönlendirildiği ip adresidir. Siteniz Türk Telekom tarafından kapatılmış görünüyor. Sitenizin bu ipye yönlenmesinin bizim ile bir ilişkisi şuan için yoktur. Eğer mahkeme şirketimize kapat yazısı gönderirse sitenizi tamamen kapatmak durumunda da kalabiliriz.
diyince komik geldi. Nedeni sitede ilegal bir şey yoktu ki zaten film indirmede bir sayfaya geliyor başka bir siteye yönlendiriyordum. bundan 8 ay önce uyarı gelmesi am-pecden böyle yapmıştım.
eğer öyle olsa bile mail adresime bir uyarı gelir demi??

nedensiz yargısız sebep yokken veya benim bilmediğim mahkeme açılmış.

aynı şekilde daha sonrada yeni bir adres olan filmindir.us sitesinede aynısı olmuş dahada ilginç yönüde bu site adresi başka bir yere yönleniyordu. oradada bir şey yok.

haa onlar bana mahkeme açılıyolar haberim olmuyor. ama ilegal içerik sahibi sitelerden para yemeyi biliyolar. bende dava açarım yolsuzluktan o zaman.

nasıl irtibata geçebilirim tam anlamıyla bilgi alabilmek için????