Bekleyen iletişim talepleri: 4
IP Adresi: XXXX
Tarih: 28.02.2006, 6:26
İsim: XXXX
E-Posta: XXXXX
Mesaj: 5 haftadır sitemi kurmaya calışıyorum tüm hostlar hostu alan kişiye siteyi kurup veriyomuş internete dolaşmadıgım yer kalmadı anasını si..yim herkez senin hostlar sahtekar neden ordan aldın tüm hostlar siteyi yaıpp veriyorlar diyo 5 haftadır yalvarmadıgım insan kalmadı .mına koyum böle işin ya benim paramı verin yada sitemi hazırlayın

Yukarıdaki Yazıyı horozzhost.net te iletişim talepleri bölümünde bi müşterimiz yazmış elinde bi script var kuramıyormuş host a Mysql i var 5 adet host alanı 250 MB her ayarlaması yapılmış yapacağı scripti kurmak herife joomla kurduk beğenmedi xoops kurduk beğenmedi php nuke kurduk bilmem ne bahanesi onuda sildirdi sonra bi script bulmuş onu kuramamış bizde bilmediğimiz için kuramayız dedik Bize böyle bi Mesaj atıyor arkadaşlar anlamıyorum 2 gün sonra gider *********** derler hakkımızda şimdi bizim bi suçumuz varmı ? Host sattığımız kişilere tasarım yapıcaz vs diyormuyuz ? demiyoruz hangi hosting firması Kurulum yapıyor müşterilerine biz adama 3 tane hazır sistem kurduk rica etti diye daha ne yapalım ki yaranalım arkadaşlar. tavsiyeleriniz neler 50 milyona sistem filan mı yazdırmayı bekliyor bu arkadaşlar ?