[QUOTE=YeniUye;696300]Bir insanı, bir firmada tutan şey; o firmanın büyük veya küçük olması değildir. O firmanın kullanıcıya karşı yaptıklarıdır. Niobeweb çalışanları, yıllarca Aspindir ve Maxiasp forumlarında editörlük yapıp binlerce kişinin sorularını yanıtladılar. Bana pek çok konuda yardımcı oldular forumlarda. Niobeweb'de firma domainim vardı süresini uzatmayı unuttuğum. Firma domaini olmasından dolayı düşmemesi için uzattık, domain güncelleme ödemesini hesabımıza yaparsanız seviniriz diye mail gönderdiler. Sunucularında bir sorun olduğunda herkez gibi gündüz vakti değil kullanıcının en az olduğu 03:00 - 06:30 saatleri arasında çalışıyorlar. Her çalışmadan 2-3 gün öncesinde mail ile haber veriyorlar. İş saatlerinde telefon açtığınızda yanıtlamamazlık yapmıyorlar ve bu işi iş gibi yapıyorlar. Maillere en geç 1 saat içinde cevap geliyor. Siteler ışık hızında gibi. Kimse kötü demedi şimdiye kadar site hızına. Yaklaşık 4 yıldır çalışıyorum Niobeweb ile. 100 kadar domainim, 2 hosting, 1 php resellerim , 1 asp resellerim bulunmakta. Bir insanı bir firmada tutan şey ordan aldığı hizmet ve adam yerine konulmak, umursandığını bilmektir. Niobeweb ile çalıştığımdan dolayı çok mutluyum.
QUOTE]
Aynen katılıyorum. Kimsenin switchi, kablosu beni ilgilendirmiyor. Bana yaptıkları destek ve yardım önemli. websahibine ayda 399 usd 1 makina için co-location parası veriyorum. Firma pahalı olsada memnunum, diğer çalıştığım dc' ler de göremediğim desteği burada gördüm.
Saygılar...