roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ucuz etin yahnisi

ofislerine gidin, sistem odasına bakın.

hostcini hala aynı sistem odasını kullanıyorsa eskiden ofisin balkonu olan yere sunucuları koyuyordu.

websahibi ve niobe firmalarını(DEV olark söylediğiniz için söylüyorum bunuda) gidip görün. bakalım web sitelerinde yazıldığı kadar dev mi?

sh rh vt nin ofislerinide görün. sonra konuşun.

sh yetkilisi olarak sadece söyleyeceğim şudur. sistem odamızdaki diğer sistemleri es geçtim. sadece switchlerimi satsam bahsettiğiniz firmaların fiber kablo ücretleri dahil tüm masrafından fazla para tutar. bunun nedeni çok paramız olduğu değil bazı işlerin hakkını gerçekten vererek yapabilmek için bu şekilde yapılması gerektiğidir. Hosting işinin hakkını ben bu şekilde vereceğime inanıyorsam bu şekilde hizmet almak istiyorsanız alırsınız.

yok ben istemem, plesk cpanel bana yeter diyorsanız keyfiniz bilir kimse de laf etmez.

ama tutup bu kadar zaman ve para harcamış dahada önemlisi bu işe gönlünü koymuş ömrünü vermiş adamlara 3 paralık bir konuda laf ederseniz cpanel kullananların tamamınada simitçi denmesine karşı çıkmamanız gerekir.

altını çiziyorum. gidin bu adamlarla tanışın. ofisleri görün. sistemi görün. sonra konuşun.

Valla yazdıklarınızı okudukdan sonra ben de size şunu söleyim kendinizi fırın bizide simitçi olarak görüyorsanız "
ama tutup bu kadar zaman ve para harcamış dahada önemlisi bu işe gönlünü koymuş ömrünü vermiş adamlara 3 paralık bir konuda laf ederseniz cpanel kullananların tamamınada simitçi denmesine karşı çıkmamanız gerekir." cümlenize istinaeden konusuyorum simitciler olmasa emin olun sizde olmazdınız.

Swichlerinizi satınca alt yapı parasını çıkarttığınızı idda etmişsiniz demek o swichleriniz adam akıllı bi saldırı yada botnet yememiş. Bu gun godady bile şu saat 07(/07/2007 04:47) itibari ile botnetten sunucu kapatıosa bilemicem.

Ayrıca size yada vargınene gelmedik ama radoreye eski ortağınıza gittik hiçte sizin söylediğiniz gibi değil yani diğer balkona sunucu koyanlardan farkı yok ha balkona sunucu koymuyorlar ama sistem odaları çokta şaşalı değil.