dombalak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım kusura bakma ama bu durum gerçekten yuh denecek bir durum yazın gelmnesi ve okulların tatil olmasıyla öğrenciler yazı boş geçirmemek için ne iş olsa yaparım olayına girdi önemli olan sadece para diyorlar ama ben ve diğer içerik sağlayan profesyone arkjadaşlar bu işlerden uzun solukla para kazanıyoruz ve bu işler bizim mesleğimiz oldu ama o genç arkadaşlar 3 kuruş için piyasayı ne hale getirdi senin gibi sitesine içerik aalmak isteyen kişiler ise bu gençlerin varlığından haberdar olduğu için nasıl olsa bu fiyata yapan çıkar diye düşünüyor ve haklsınız hepiniz . dediğiniz fiyata yapanlar çıkıyor bu duruma yuh denmezde ne denir?? ne dersen de ben bu piyasayı düşüren herkese ister işveren olsun ister iş yapan olsun, yuh derim ve demeye devam edeceğim. webmaster dünyasında varıolan bir çok sorunun bir cevabıda aslında budur. kolay para- kalitesiz iş istediğin fiyattan yaptırabilirsin o senin sorunun ama bunun genele yayılmasını istemiyorum Allah yolunuzu açık etsin ben digitalpoint'e taşınıyorum
sen yuh demeye devam et sanada yuh diyen bulunur istediğin yere git kardeşim benden uzak Allah'a yakın oL