Softlayer firmasından geçen ay bir sunucu kiralamıştık. Bu ay ise sunucuyu iptal ettirmek istedik. Sunucuyu 4 Haziranda kiralamıştık ve iptali için 3 gün önceden haber vermek gerekiyormuş. 30 Haziran tarihinde müşteri panelinden giriş yapıp iptal isteğimizi bildirdik, ticket açıldı. Her zaman en geç 30 dakika içinde cevap yazan firma aradan 1 gün geçti bir cevap vermedi ertesi gün tekrar yazdım ne oldu bir sorun mu var diye 15-20 dakika sonra iptalin işleme alındığını ve 4 Temmuz sabahı sunucunun iptal edileceğini yazdılar. Bende o yazıyı görünce başka birşey yazmadım zaten bir gün sonra tekrar aynı yazıyı yazmışlardı. Fakat bugün 5 Temmuz ne sunucu iptal edilmiş ne de ticketa cevap veriyorlar. 3 gündür cevap alamıyorum. Sunucu açık ve bir sonraki ödeme tarihi olarak 4 Ağustos gözüküyor. Softlayer ne yapmaya çalışıyor? Burada softlayer ile çalışan pek çok kişi var sanırım. Bu konuda bilgisi olan, yardımcı olabilecek arkadaşlar olduğuna eminim
Softlayer da yanlış olacagını sanmıyorum.Sadece VPS sunucularım için 6 adet server ım var ve dediğin gibi 30 dakika yı geçmeden ticketlara cvp veriyorlar.
Sana bu konu da 2 tane onerim olacak.
1. Ana sayfalarında en ust sağ bolumde " Chat Live With Sales " bölümü var buradan iletişime geçebilirsin.
2. Kayda değer bir ingilizcen var arayıp durumu anlatabilirsiniz,zaten sunucu sipariş ederken odeme onayı için arıyorlar,ing kotu oldugunu farkettikleri anda odemeni geri iade edip, sunucuyu açmıyorlar.
Yalnız yeni faturan açıldıgına gore bu ay bu sunucunun iptal edilmesi zor gozukuyor.Tekrar tarihleri bir kontrol et istersen..
Not : Eğer odemeyi kredi kartı ile yaptıysan bir sure sonra softlayer odemeyi kredi kartından otomatik olarak çeker.
İnş. sorunun çözulur.Kolay gelsin.
Saygılar..