jackal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ozellıkle osn yazıalrı okuyunca şaşırdım,
nedne sponsor yerden yere vurulmuş anlam veremedım, her şirketın bır potansıyelı vereceği belli bir ucret var bız bu kadar verıyoruz demıişler,
son yorumlara bak ;
Sanki sadaka yazmış birisi - bır sponsora nası lbır tabırdır bu anlamadım sponsor kımseye zorla kullan demıyor ,
Diğer arkadaş yazmış işe yaramaz diye; kullanmayın o zaman..

Anlayamıyorum turkıyede bu tur reklam veren şirketler az çıkıyor alterntıf olmayınca ucretler düşük oluyor alternatıf çıkıcnada onu koreltmek için elımızden gelenı yapıyoruz ne garıp bir çelışkıdır, sistemı yorumlarsın değerlednırırsın yanlışları soylersınde burda hakarete gerek yok yazık...
Çünkü bu bizim en güzel yaptığımız şey milletçe... Birşeyler yapmaya çalışanıda aşağı çekmeyi seviyoruz. Burada bir sponsor var işe yeni başlamış, kendi sektöründe tecrübeli, bakalım neler yapıcak, bekleyip görmek yerine çullanıyoruz. Ya adamlar bişeyler yapsınlar, para kazansınlar, sonra beraberce sırtına bineriz şunu yap bunu yap diye... Diğer firmaları zengin etmedikmi el birliğiyle. 2 yıl öncesinde ne vergi vermişler, şimdi ne veriyorlar bi muhasebeciye sorun bakalım... 20 kat artmış kazançları... Forumda şikayet ediyoruz sonra da Türk internet reklamcılığı gelişmiyor, Türk sponsor yokmu diye... Zaten bir avuç güvenilir yer var onlarıda kaybetmeyelim(Beğensekte, beğenmesekte)

Not: Ne bu adı geçen firmayla ne de yerli herhangi bir sponsorla çalışmıyorum(Türkçe sitem olmadığı için)