S.A.
Herhalde beni rakiplerinizin, sizin gibi, web satış ortaklığından sorumlu bir çalışanı sandınız.Ben,firmanızın iş ortaklığı sistemini bu forumda tanıtmak istediğiniz webmastlerdan biriyim ve şirketinizi karalama kampanyası başlatmak gibi bir derdim yok
Bu foruma gelip bize şirketinizi ve ürünlerini tanıtmışsınız,ben de yaptığınız tanıtımda isim vermeden rakiplerinizi zan altında bırakabilecek ifadelerinizin yanlış olduğuna ve düzeltmeniz gerektiğine inandığımı belirttim.
"Bunun yanında rakiplerle karşılaştırılma durumunda o yuksek rakamların getirilen abone sayılarıyla doğru orantılı olduguna dikkat etmenizi öneririm." cümleniz ile neyi kastettiğinizi sormuştum,cevabınızda bu konuya değinmemişsiniz?Cevaben;sizin algıladığınız gibi değil,şunu anlatmak istedim diyebilir veya şu rakibimiz bizim %50 üzerimizde fiyat veriyor ama o rakibimiz bize göre sahtekar,işte kanıtı da budur diyebilirdiniz.
Yine bu konu başlığında,daha önce de bize önerdiğiniz gelir payının neden rakiplerinizden düşük olduğu sorulduğunda verdiğiniz "başka forumlarda bazı firmaların ödeme problemi yaşadığını okuduk. Biz bu sıkıntılara maruz kalmamak ve akabinde iş ortaklarımızıda maruz bırakmamak için en sağlıklı ve düzenli calısmayı yürütmeyi planlıyoruz." yanıtı ile hangi firmaları işaret ettiğinizi sormuştum,ona da cevap vermemişsiniz?
Bu cevapları vermek yerine septik bir yaklaşımla,"bize karalama kampanyası başlatılıyor" demeniz,iş ortaklığı sisteminiz ve şirketiniz hakkındaki şüphelerimi doğrular nitelikte.
Uzun bir yolunuz olduğuna inanıyorum,size hayırlı işler ve çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Hayırlı günler.
Bak sevgili kardeşim,
"Rakip firmlarınızdan birinde çalıştığımı sandınız" demişsin evet bu doğrudur! Halende buna inanıyorum!
Aksi halde, rakip firmalardan birisi hesabına çalışıyor olmasan bizim davamız hakkında kamuoyunda dahi yer almamış detayları ve bugüne kadar değil webmaster ların, Mesam ve Kendi avukatımız dışında kimsenin bilgisi olmayan bir konu hakkında bu denli ilgili ve alakalı olarak ortaya dökemezdin!
Öncelikle kendini detaylı olarak burda bizlere tanıtırmısın ve bu konuyu kimden nasıl öğrendiğini bizlerle paylaşırmısın? Bizde, bizi bu kadar iyi tanıdığını iddia eden arkadaşımızı yakından tanıyalım(!)
Bu arada dikkat ettim ki, yukarda "
Hakkında eksik bilgin olan" dava hakkında verdiğim gerçek yanıtlar karşısında sesin çıkmamış sevgili webmaster arkadaşım! Acaba neden? Kaynağını net olarak açıklada bizde bilelim bu konuyu bu kadar aleni hale getirmeye çalışanları!
Ayrıca, biz kimseye sahtekar demedik! Demeyizde! Bu sadece senin şahsi nezaket dolu yanıtlarıma karşı verdiğin kışkırtıcı ve art niyetli senaryondur ve seni bağlar!
Başka firmaların ödeme sıkıntıları ile ilgili olarak şayet gercek bir webmastersan şu anda BOTNET saldırısı yüzünden son 10gündür sunucu sorunları yaşayan "iyinet" webmaster forumlarından sana konu ve linkler sunarım! Tabi marka belirtmeden gene!
Kar paylaşım oranlarına gelince, bizde "
aylık 1000Üye altına su kadar pay, yada şu kadar üye üstü getirene bu kadar pay diye bir kavram yok, bizde!
Kim ne kadar satış yaparsa o kadar komisyonu hesabına eklenir ve fix meblağlardır bunlar! Öte yandan,
başvuruları onaylanan her saygıdeğer ortağımıza 5Ytl hoş geldiniz bonusu ikramımızdır!
Tekrar ve son kez uyarıyorum sayın webmaster arkadaşım, kriterlerimiz ve iş ortaklığı programımız kimseyi aldatmaya yönelik değildir! Asla olmayacakta!
Atılan her çamur leke bırakmaz aksine geri bulaşabilir.
Farkındamısın bilmiyorum ama sayende başvurularımız neredeyse ikiye katlandı ve insanlar bizlere güveniyorlar!
Daha bir hafta bile olmadan 400'ün üzerinde onaylanmış iş ortağı sayısına ulaştık ve hergün artmakta! İş ortaklığı konusunda yeni olabiliriz ama unutma ki sektörde ki lider ve ilk firmalardanız!
Bu bakımdan varsa yapıcı fikir yada önerilerin buyur paylaş bizlerle, ama kasıtlı hareketlerin olacaksa o zaman temsil ettiğin kişi yada kuruluşu burda açıkça lanse et ve bizde yasal haklarımızı konuşturalım!
Bu güzelim forumu ticari çıkarlara alet etmenin ne gereği var nede bizim buna ihtiyacımız.
Arzu eden gelir başvurur ve bizimle kazanır, etmeyenede saygımız herdaim sonsuzdur..
İstedikleri firmayla çalışabilir ve
hatta tekrar bizimle çalışmak isterlerse, seve seve iş ortağımız olabilirler.