Alıntı
Böyle bir cevabı sadece sömürgeleşmiş ve ezik milletlerin insanları verebilir. Atatürk'ün, milli gelir elde etmek için yabancı sermayenin elinden zorla aldıklarını bugün rte satmaktadır. Ama sizin gibi emperyalizme domalmış, milli duyguları sıfırlanmış insanlar, herşeyi özelleştirerek ülkenin kalkınacağını düşünmektedirler. Aynı kanı emilerek bitap düşmüş Osmanlı'daki İstanbul hükümeti gibi. 4 sene iktisat okuduğum halde ekonomi konusunda iddialı değilim ama, en azından özelleştirmenin dozunu biliyorum. Peki sen bilgili kardeş ALBA'yı biliyor musun?
Özelleştirme sadece sömürgeleşmiş ve ezik milletlere has bir olaysa neden çağdaş dünya devletlerinin tamamı "hizmet" sektöründen tamamen elini eteğini çekmiş ve bu konudaki tüm kurumlarını özelleştirmiş durumda? Bir kaç istisnai örnek dışında bunun aksini iddia edemezsin. O istisnai örnekler de zaten bizden çok çok önce sanayileşmesini tamamlamış, herşeyi yoluna yordamına koymuş ülkeler.
Ben sana 4 sene iktisat okuyamazsın demedim, adam olamazsın dedim... (Demedim ama şu an diyorum) Özelleştirme şu an politika olarak değil, yalnızca milli hassasiyetlere riayet edilmemesi dolayısıyla içerik olarak eleştirilebilir. (Türk telekom olayı v.s.) Aksi cehalettir.

Alıntı
Şimdi burda nasıl bir bağlantı kurup, rteyi nasıl bir savunma taktiği izlediğini anlayamadım. Ama rtenin kimlerin anıtını diktiğini herkese senin yardımınla anlatmış olmak iyi oldu. (bilmeyen arkadaşlar için-> Asala:70-80li yıllarda birçok Türk diplomatını öldüren ermeni terör örgütü)
Sen nasıl Ermeni anıtlarıyla RTE ve dolayısıyla AKP iktidarı arasında bir bağ kurduysan aynen ben de öyle!

Alıntı
Ama yaptı. Çünkü o T.C. başbakanlık görevini kaldırabilecek bir beyefendiliğe erişmeye çalışmak yerine, rejimi değiştirmek için çok ince hesaplar yapan ve bunun verdiği heyecanla yanıp tutuşan, -başardığında da necati şaşmazla elele gidip tarikat liderlerinin ellerini bir bir öpmeyi arzulayan (espri)- bir kurnaz.
Ülkeyi bu tür komplo teorileriyle gerip yalnızca kendi borusunu öttürmekten haz duyan medya patronlarına yalakalık etmeye bu şekilde devam edin lütfen.

Alıntı
Komunist ve Aydınlık kelimelerini üstüme alınmıyorum. Hatta o derginin reklamını yaptığın için seni kınıyorum.
Bir dergi/hareket kötülenerek nasıl reklam yapılır bana izah eder misin? Komik olmaya çalışıyorsan onu bile beceremiyorsun.

Alıntı
bağımsızlığı bunlarla bağdaştırdığın için, bağımsızlığın ne demek olduğunu bilmediğin için, Atatürk ilke ve inkılaplarından uzaklaştığın için, tarihini iyi öğrenemediğin için, hilafet konusuna cevap yazmadığın ve dolayısıyla hilafeti desteklediğin için seni Allah'a havale ediyorum.
Bağımsızlığı bunlarla bağdaştırmıyorum. Eğer birisi bana bir dergi veya hareketin söylemiyle paralel bir şey yazarsa ben de ona o hareketin tellallığı damgasını vururum.
Tanrı'nın buyrukları herkesin kendi iradesine bırakılmışken bir insanın ilke ve inkılaplarını din edinen insanlar yalnızca beni güldürüyor. Atatürk düşmanı değilim, hatta pek çoğunuzdan daha fazla saygı duyuyorum. Ama sizin gibi ismet paşacı zihniyeti gördükçe midem bulanıyor.

Hilafet'i desteklediğimi nereden çıkardığını anlayabilmiş değilim. Galiba gaipten haberler geliyor. Veya tanrı'nız rüyanıza girip "bu bizden değil, bu hilafet istiyor" şeklinde size vahiyler indiriyor.

Hani sizin hep bir söyleminiz vardır: "Keşke Atatürk yaşasaydı" şeklinde. Evet; bazen gerçekten bunu çok istiyorum. Bu ülkeyi kurtaran adam; şimdi bu ülkenin zorla tesis ettiği demokrasisinin bile ismet paşacı zihniyetin elinde inim inim inlediğini görüp üzülürdü herhalde. Veya "özgürlük" nutukları altında insanın en masum yanı, yani dini ve vicdanının nasıl köleleştirilmeye çalışıldığını görüp kahrından yeniden ölmek isterdi.