Zion adlı üyeden alıntı:
Ben cevaplayayım; madem ki istek var:
1) Atatürk düşmanı olduğu ıspatlanmamış bir kişiye Atatürk düşmanı demek iftiradır. Kaldı ki desteklenen şey Atatürk düşmanlığı değil, icraatlarıdır.
"Atatürk düşmanı olduğunu bilsem bile yine de desteklerim" diyorsun, bu cevap da nasıl bir yüzkarası olduğunu ortaya çıkarıyor. Tüm user arkadaşlardan kullandığım kelime için özür dilerim. Ama bu yüzkaraları daha fazlasını hakediyor.
2) Ağızlarına "yavru vatan" kelimesini alan insanların bir hafta gidip Kıbrıs'ta kalmalarını çok istiyorum. Orada kendisine "işgalci" gözüyle bakan sözde Türkler'i gördükçe suratlarındaki kırmızılığı merak ediyorum. Kıbrıslılar daha yakın zamanda; "biz ne Türk'üz, ne de Rum'uz, biz Kıbrıs'lıyız" diye pankart açtılar. (Gözlerimle gördüm, oradaydım çünkü) Hala daha hangi yavru vatandan söz ediyorsunuz siz.
Beni orada yaşayan vatan hainleri ilgilendirmez. Beni orada dökülen şehit kanları ilgilendirir. Çünkü o benim en kıymetli hazinemdir.
3)Özelleştirme = Devletin hantallıktan kurtulmasıdır. Eğer hala daha 10 kişilik personel ihtiyacı olan yerlere torpille 30 kişi alınmasını savunuyorsanız özelleşmesin hiç bir yer. Bu çağda özelleştirme karşıtı olmanın tek bir açıklaması olabilir; zerre kadar ekonomi bilmiyorsunuz demektir.
Böyle bir cevabı sadece sömürgeleşmiş ve ezik milletlerin insanları verebilir. Atatürk'ün, milli gelir elde etmek için yabancı sermayenin elinden zorla aldıklarını bugün rte satmaktadır. Ama sizin gibi emperyalizme domalmış, milli duyguları sıfırlanmış insanlar, herşeyi özelleştirerek ülkenin kalkınacağını düşünmektedirler. Aynı kanı emilerek bitap düşmüş Osmanlı'daki İstanbul hükümeti gibi. 4 sene iktisat okuduğum halde ekonomi konusunda iddialı değilim ama, en azından özelleştirmenin dozunu biliyorum. Peki sen bilgili kardeş ALBA'yı biliyor musun?[/QUOTE]
5) Ermeni anıtı dikilmesinin de suçunu bu iktidara yüklüyorsanız şunları da ekleyin borç hanesine; yıllar önce asala'nın asıp kestiği büyükelçilerimiz, elçilik çalışanlarımız... Onları da bu hükümet öldürttü galiba.
Şimdi burda nasıl bir bağlantı kurup, rteyi nasıl bir savunma taktiği izlediğini anlayamadım. Ama rtenin kimlerin anıtını diktiğini herkese senin yardımınla anlatmış olmak iyi oldu. (bilmeyen arkadaşlar için-> Asala:70-80li yıllarda birçok Türk diplomatını öldüren ermeni terör örgütü)[/QUOTE]
6) Bu hareketini onaylamıyorum. Daha önce de söyledim; Başbakan koltuğunda oturan kişinin bunu yapmaması gerekirdi.
Ama yaptı. Çünkü o T.C. başbakanlık görevini kaldırabilecek bir beyefendiliğe erişmeye çalışmak yerine, rejimi değiştirmek için çok ince hesaplar yapan ve bunun verdiği heyecanla yanıp tutuşan, -başardığında da necati şaşmazla elele gidip tarikat liderlerinin ellerini bir bir öpmeyi arzulayan (espri)- bir kurnaz.
"TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE"
Ben bu nutku hatırlıyorum evet, vakti zamanında komunistçilik oynayan 6. filo düşmanları da söyleyip dururdu. Şimdi o komunistçilik oynayan arkadaşların hepsi şirket sahibidir muhtemelen. Veya medya köşelerinde oyun oynamaya devam ediyorlardır.
Ha bir de günümüzde hala komunistçilik oynayanlar var; onlar da Taksim Meydanı'nda Lewis kot giyerek AYDINLIK dergisi falan satıyor. (Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu demiyorum bile)
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Atatürk
Komunist ve Aydınlık kelimelerini üstüme alınmıyorum. Hatta o derginin reklamını yaptığın için seni kınıyorum. Ayrıca bağımsızlığı bunlarla bağdaştırdığın için, bağımsızlığın ne demek olduğunu bilmediğin için, Atatürk ilke ve inkılaplarından uzaklaştığın için, tarihini iyi öğrenemediğin için, hilafet konusuna cevap yazmadığın ve dolayısıyla hilafeti desteklediğin için seni Allah'a havale ediyorum.
Ne mutlu Türk'üm diyene!
[/QUOTE]