DüşünenCeset adlı üyeden alıntı:
Adım adım hilafete gidiyoruz, korkmayın, siz gene verin oyunuzu..
O Atatürk düşmanını destekleyin..
O, yavru vatanı satsın, siz aval aval bakın.
Herşeyi özelleştirsin, ülkeyi satsın alkışlayın,
sonra "ekonomi düzeldi" desin, yalaka basın da pofpoflasın, sizde inanın..
Iraklılara tecavüz etsin Amerika biz de onlara yardım edelim, siz evden yine alkışlayın.
Ermeni anıtı diktirsinler "nooluyo yaa" deyin, anlamamazlıktan gelin..
Vatandaşa kabadayılık taslasın, siz de Kurtlar Vadisi sendromuyla gene gaza gelin, benimseyin..
vs.vs.vs...

Yalnız 2. Kurtuluş Savaşı'nda yine İngilizlere sığınmaya kalkmayın, istemezler. Amerikan ve İsraillilere sığının.

TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE !
Ben cevaplayayım; madem ki istek var:
1) Atatürk düşmanı olduğu ıspatlanmamış bir kişiye Atatürk düşmanı demek iftiradır. Kaldı ki desteklenen şey Atatürk düşmanlığı değil, icraatlarıdır.

2) Ağızlarına "yavru vatan" kelimesini alan insanların bir hafta gidip Kıbrıs'ta kalmalarını çok istiyorum. Orada kendisine "işgalci" gözüyle bakan sözde Türkler'i gördükçe suratlarındaki kırmızılığı merak ediyorum. Kıbrıslılar daha yakın zamanda; "biz ne Türk'üz, ne de Rum'uz, biz Kıbrıs'lıyız" diye pankart açtılar. (Gözlerimle gördüm, oradaydım çünkü) Hala daha hangi yavru vatandan söz ediyorsunuz siz.

3)Özelleştirme = Devletin hantallıktan kurtulmasıdır. Eğer hala daha 10 kişilik personel ihtiyacı olan yerlere torpille 30 kişi alınmasını savunuyorsanız özelleşmesin hiç bir yer. Bu çağda özelleştirme karşıtı olmanın tek bir açıklaması olabilir; zerre kadar ekonomi bilmiyorsunuz demektir.

4) Bu konuda elinden geleni AKP iktidarı zaten tezkereyi memleketten geçirmeyerek yapmıştır. Başka da yapabilecek bir şeyi yoktur. Zira amerika istediği gibi borusunu öttürecektir. (Ha tabi ki Tayyip'in aslında tezkereyi meclisten geçirmek istediğini de unutmuş değilim, ama engelleyenler de kendi milletvekilleridir, yani halk iradesidir)

5) Ermeni anıtı dikilmesinin de suçunu bu iktidara yüklüyorsanız şunları da ekleyin borç hanesine; yıllar önce asala'nın asıp kestiği büyükelçilerimiz, elçilik çalışanlarımız... Onları da bu hükümet öldürttü galiba.

6) Bu hareketini onaylamıyorum. Daha önce de söyledim; Başbakan koltuğunda oturan kişinin bunu yapmaması gerekirdi.

"TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE"
Ben bu nutku hatırlıyorum evet, vakti zamanında komunistçilik oynayan 6. filo düşmanları da söyleyip dururdu. Şimdi o komunistçilik oynayan arkadaşların hepsi şirket sahibidir muhtemelen. Veya medya köşelerinde oyun oynamaya devam ediyorlardır.
Ha bir de günümüzde hala komunistçilik oynayanlar var; onlar da Taksim Meydanı'nda Lewis kot giyerek AYDINLIK dergisi falan satıyor. (Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu demiyorum bile)