Baktımki youtube bot çok aranıyor. Ben de elimdeki sistemi bıraktım ve 1-2 boyunca youtube bot hazırlayacağım. Var mı istekleriniz?
Genel olarak özellikleri- etikete göre youtube API üzerinden arama yapıyor ve video bilgilerini alıyor
- Videoları mevcut bilgilerin hangilerine ihtiyacınız varsa, onlarla birlikte veritabanınıza ekleyebiliyor. Veritabanınızdaki tablonuza uygun sql sorgusunu ve eklenecek özellikleri tanımlayabiliyorsunuz.
- etiket altındaki video listesini excel dosyası içerisine yazabiliyor ya da CSV dosyası oluşturabiliyor. Diğer veritabanlarına dönüşümde CSV ve Excel standart olduğu için bir de bu özelliği olacak.
- Etiket altında onbinlerce video olacaktır. Bunları sayfa sayfa alıyor ve sunucuya yüklenmeden kısa aralar vererek ekleme işlemine otomatik olarak devam ediyor.
Bunlar genel olarak aklımdakiler. Bazıları bitti bile.. Script ise ücretli olacak ama abartılı bir fiyat düşünmüyorum. Ve hatta öneriler yanında fiyat önerisi de verebilirsiniz.
Ayrıca
Ayrıca farklı siteler için de bot istiyorsanız el atabilirim bu scriptten sonra.. Onları da ekleyebilirsiniz..
Tatile çıkmadım bu yıl.. Oturup script yazalım bari de birşeyler kazanak