SolarisPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal şartlarda rakip firmalarımızın kurumsal yapı, ortak ve temsilcilerine saygımız şüphe götürmez ancak bu denli sert bir karalama kampanyasına girişiliyorsa bizim de bir çift sözümüz olacaktır...Son söz olaraksa bilmenizi isterizki, ne sektördeki rakip firmalarımız nede bizler, herhangi bir meblağ için bizlerle ortaklık içinde olan ve güvenen insanlara saygısızlık ve art niyetli hareketlerde bulunmayız vede asla bunu polemik konusu bile yapmayız! Lütfen, yazdıklarınızın ağırlık derecesini ve nerelere gittiğini, nelere sebebiyet verebileceğini daha dikkatli düşünerek karşılıklı saygı çerçevesinde kaleme alınızki şahıs veya kuruluşlar karalanmasın ve buradaki değerli kullanıcılar çirkin bir karalama kampanyası ve sonuçlarına tanık olmasın(!)...
S.A.

Herhalde beni rakiplerinizin, sizin gibi, web satış ortaklığından sorumlu bir çalışanı sandınız.Ben,firmanızın iş ortaklığı sistemini bu forumda tanıtmak istediğiniz webmastlerdan biriyim ve şirketinizi karalama kampanyası başlatmak gibi bir derdim yok

Bu foruma gelip bize şirketinizi ve ürünlerini tanıtmışsınız,ben de yaptığınız tanıtımda isim vermeden rakiplerinizi zan altında bırakabilecek ifadelerinizin yanlış olduğuna ve düzeltmeniz gerektiğine inandığımı belirttim.

"Bunun yanında rakiplerle karşılaştırılma durumunda o yuksek rakamların getirilen abone sayılarıyla doğru orantılı olduguna dikkat etmenizi öneririm." cümleniz ile neyi kastettiğinizi sormuştum,cevabınızda bu konuya değinmemişsiniz?Cevaben;sizin algıladığınız gibi değil,şunu anlatmak istedim diyebilir veya şu rakibimiz bizim %50 üzerimizde fiyat veriyor ama o rakibimiz bize göre sahtekar,işte kanıtı da budur diyebilirdiniz.

Yine bu konu başlığında,daha önce de bize önerdiğiniz gelir payının neden rakiplerinizden düşük olduğu sorulduğunda verdiğiniz "başka forumlarda bazı firmaların ödeme problemi yaşadığını okuduk. Biz bu sıkıntılara maruz kalmamak ve akabinde iş ortaklarımızıda maruz bırakmamak için en sağlıklı ve düzenli calısmayı yürütmeyi planlıyoruz." yanıtı ile hangi firmaları işaret ettiğinizi sormuştum,ona da cevap vermemişsiniz?

Bu cevapları vermek yerine septik bir yaklaşımla,"bize karalama kampanyası başlatılıyor" demeniz,iş ortaklığı sisteminiz ve şirketiniz hakkındaki şüphelerimi doğrular nitelikte.

Uzun bir yolunuz olduğuna inanıyorum,size hayırlı işler ve çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Hayırlı günler.