Artı ben hayatımda hiç bir zaman alacağım ürün Türkiyede ana merkezi var ise bir aracı ile çalışmam direk yerinden alırım.
O sensin dostum herkes sunucu kullanmayı bilmez bizden sunucu kullanmayı yönetmeyi bilmeyen veya bilipte uraşmak istemeyen kişiler hizmet alır.. Normal bilgisi olan kişi Nixcon dan alır çoğu zamanda Nixcon da stok bulamaz yine bizden alır.
Burası webmaster formudur herkesin hizmetini tanıttıgı bu forumun bu bölümünün amacı ise tanıtımdır magdem forumu beyenmiyorsun (Çünkü bu tür forumlara yazmam havalarındasın) ozaman foruma da girmeni istemem Netinternet i geçelim Kişilik olarak Osman olarak buradayım ve Sistem Yönetimi bölümünde elimden geldiğince insanlara birşeyler öğretmeye paylaşmaya çalışıyorum bana cevap düşen yerlerde ise yazmak en dogal hakkım bu forumu seviyorum ve kötülemene izin veremem bu tür forumlarla işim olmaz şeklinde yazı yazıyorsan o vakit foruma mesaj yazmanında anlamı yok
Netinternet'in belkide bu foruma yazmakla birçok forum üzerinden müşterisi oldu ama biz de Nixcon gibi memnun müşterilerin birbirine tavsiyesi ile oluşmuş bir firmayız bu tip forumlara ben yazmam imajım çizilir diyorsan düşünüyorum acaba senin firman nedir