Kimseyi karıştırdığım yok siz kendinizde dah aiyi biliyorsunuzki şu anda Türkiye şartlarında 10 Mbit hattı tek sunucuda veren başka bi yer olmadığından dolayı sizde orayla başlayıp ilişkileri kuvvetlendirmiş ve devam eden bir firmasınız. 10 Mbit hatta ihtiyacı olan bir insan her zaman 10 Mbiti veren yerlerdeb alacaklardır. Siz nixcon ile çalışmasaydınız sizinle yada çalışmayan bire firma ile iletişim kurmayacaklardı.

Ben propaganda yapıyorsunuz demedim zaten Piskolojik pAzarlamadan bahsettim Kendinizi savunurken bile bu pazarlamaya şu cümle ile devam ediyorsunuz

"Nixcon bir datacenter biz ise bir datacenteri kullanarak müşterilerimize sunuculuk hizmeti sağlayan bir firmayız bir şirket kurum yada kuruluş bizden sunucu alır nedeni sunucu aldıktan sonra o sunucuyu kullanmak için bir uzmak yada teknik kişi çalıştırmasına gerek kalmaz tüm ihtiyaçlarını biz karşılarız.."

işte biz buna pazarlamada Piskoloik Pazarlama diyoruz.

Artı ben hayatımda hiç bir zaman alacağım ürün Türkiyede ana merkezi var ise bir aracı ile çalışmam direk yerinden alırım. Yasni benim aldığım bir aracı bayi yok ha sen satıyormusun diye soracak olursan satıyor ve bu tür forumlarda yazmıyorum geçmiş postlarıma bakarsan bir tane firma ismimi yada adımı duymaazsın çünkü forumu kullanarak satış yapıyor imajı verdirmek istenemem.

Neden savunduğumu anlattım demişsiniz, tabiki savunulacak yerleri savunulur burası bir forumdur ve forumlar bunun için vardır ama yuykarda tahsin beye vermiş olduğunuz yanıtlardan ben bile rahatsız oluyorsam Nixconu tanımak isteyen ve alışmak isteyenlerde kötü imaj bırakacaklardır.