Ahmet bey ben size Nixcon ile ilgili hiçbirşey sormadım. Kimseyede birşey sormadım ilk mesajımda Nixcon yorumu yaptım ardından olay soru cevap şekline dönüştü bende mecbur olarak konuyu o şekilde devam ettirmek durumunda kaldım. Derdim nixcon kullanıcısıyla olamaz. Derdim olursa Nixcon ile olur şu hatları ile. Yorum yapmam noktasında kimse karışamaz. Ben nasıl sizin yorumlarınıza karışmıyorsam sizde benimkilere karışamazsınız. Kaldı ki üzerinde yorum yaptığım konunun sizinle bir alakası yok.
Benim bir yardım forumlarından ayrılıp başka bir yere geçmemin sebebini bilmesi gerekenler biliyor bilmek isteyen olursa özel olarak sorabilir. Benim gizlim saklım yok açıklarım Özel mesaj veya e-Posta ile.
Devlet konusunda bir çok konuda bilgi veriryorlar. Her konuda değil. Nixcon ise hiç bir konuda vermiyor sağolsun.
Benim doldurduğum form kabul görmeyebilir. Doğaldır kendi takdirleri ben neden görmedi demedim. Sadece 4 ay önce doldurduğumu ve kabul edilmediğini belirttim.
Son olarak bir konu üzerinde konuşurken neden bu kadar gerildiğinizi anlamıyorum. Ortada hakaret yok, küfür yok, birşey yok. Size karşı söylenen en ufak ters birşey de yok. Sadece bir yorum yaptık konu kendiliğinden soru cevap şekline döndü ve buralara geldi. İstemiyorsanız cevap vermek zorunda değilsiniz.