Sayın yorumcu(isminizi bilmediğim için böyle hitap etmek zorunda kaldığımdan özür dilerim)
Yurtdışından hizmet alma mantığı noktasında insanlar mecbur kalıp(ucuzluktan dolayı) alıyorlar ve karambole iş ediyorlar. Bir firma ne kadar büyük olursa olsun kendinizi sağlama almak durumundasınız. Bir yere çok güvenebilirsiniz. Ama dünya halidir herşey olabilir. Yarın öbürgün bir durum olması halinde sizlerin de sorumlu olduğu yerlere birşey sunmanız gerekli. Bu hizmeti üretmeyip aldığınız için olası aksiliklerde "Bakın sayın müşterilerim, ben bu hizmetimi buradan alıp işledikten sonra size sunuyordum. Buradan böyle bir durumla karşılaştım yapacak en mantıklı şey bu zararı şu şu yollarla telafi etmektir. Bunun başka yolu yok" demenizdir. Ancak bu şekilde müşteriniz sizi affeder ve gerçekten bu da madur yapacak birşey yok bari elimizden geleni tekrar yapalım der. Ama siz elinizde hiç bir belge yokken insanları sözlerle ikna etmeniz mümkün değil özellikle ticaret hayatında.
Ni-Osman'dan Allah razı olsun Nixcon konusunda sürekli o aydınlatıyor insanları satıcısı olduğu için ama bazen gerçekten savunulmayacak noktaları da savunuyor. Benim muhattabımın Nixcon olduğunu bende söyledim ama zamanında yanıt alamadığım için artık Nixconla hiç bir ilişkim söz konusu olamaz(sebebi o zamanki vurdum duymaz tavırları). Ben bugün Nixcon'u kötülemedim sadece bazı noktalarına yorum getirdim. Kötülediğim nokta varsa gösterin ben de bu kadar insan içinde özür diliyeyim ama yok...