Bak tahsin belki nixconun degil ama benim sınırlarımı zorluyorsun kimseye bir lafım bir sozum olmadı simdiye kadar sen burda forumda yazarak kimin senin sorduklarına cevap vermesini bekliyorsun bana bunu acıklarmısın senin sorduklarını herkes sordu zamanında cevap aradı gereken cevap verildi biz mecburmuyuz sizin sorularınıza cevap vermeye gidin nixcona sorun bu forum sorun söyeleyelim yerimi ben sana soruyormuyum neden mjden ayrılıp cmsturku kurdun diye herseyin dozu ve yeri önemlidir nixcon hakkında aklına takılanları arattır forumda bulursun bulamadıklarınıda git sor adamlara sölemiyorlarsa ben zorla sölettiremem ya devlet sordugun sorulara 2 hafta içinde cevap vermek zorundaymıs sen buna inanıyormusun sor bakalım bunca ölen genclerin hesabını kim vericekmiş sokakta aclıktan ölenleri hiç mi gormuyorlarmıs herkesin bir sınırı var bu sınırı zorluyorsunuz sizin derdiniz nixconu kullananlarla mı nixconlamı ona gore yaz bizde ona göre konusalım bundan sonra nixcon hakkında yorum gormek istemiyorum alın kullanın memnun kalmazsanız yazın sunu aldık sunu verdiler diye yoksa sert konusucam belki banlanırım ama agzımı actıgımda kimseyi gormem ben gordugum her haksızlıgı söledim kimsenin konusuna bişey demedim gordum söledim sen forum doldurmussun kabul etmemişler hatayı kendinde ara sen yaz forumlara konuları sonra beni kabul etmediler de adam mecburmu seni kabul etmeye devlete yazı yaz nixconu girmek istiyorum ama beni içeri sokmuyorlar bir el atın diye bak ne cevap geliyor sana bu konu canımı sıktı iyice en kısa zamanda gerekeni yapıcam.