Konbuyla ilgili yorum yazmıcaktım ama bazı yerlere takıldığımdan yazma ihtiyacı hissettim.

Nixconla yaklaşık 5 aydır çalışıyorum 13 makinede 5000 i aşkın sitemi barındıryorum devlet siteleri, sanatçı siteler, resmi kurumlar v.s kısaca firmamı ve beni ayakta tutacak tüm verilerimi ve makinelerimi güvenle emanet ettim ve bir sözleşme bile imzalamak aklımdan bile geçmedi güvencemden dolayı.

Tahsin bey akla mantığa uygun sorular sormuş gerçekten ama ben kendi kişisel fikrimi sölemem gerekirse yurt dıısndan hizmet alırken bilmiyorum sizi ama benim imkanım yurt dısında makinemin nerede olduğunu görme ve bizzat sözlşeme imkanım olmadığından dolayı internet üzerinden alıyorduk gercekten neresi ile ve kaç Gbits hatları olduğunu bilmeden sunucuyu alıyorduk.

Ama Tahsin beyin sorularının tabiki muhattabı ben yada forumdan X bir kişi değil direk Nixcondur. Neden hep Ni-Osman cevaplıyor sorunuzun yanıtı ise kesinlikle Piskolojik Pazarlama yöntemidir. Forumdakilere sorduğunuzda "nixcondan makine alıcam nası alırım herkes Ni-Osman diyecektir çünkü en çok nixcon hakkında yorum yazan ve savunan odur halbuki tek bayisi ve satıcısı o değildir. (Yanlış anlaşılmasın Ni-Osman tek satıcısı benim dediği yazısını okumadım bu benim kişisel fikrimdir).

Açıkçası yukardaki Ni-Osmanın yukardaki yazılarını okuduktan sonra keşke hiç savunma yazısı yazmasaydı diyorum. Gerçekten alakasız ve sorularla uyuşmayan yanıtlar verilmiş ve Nixconla iş ortaklığı yaptığım için beni rahatsız etmiş Nixconla çalışmayanlar içinde olumsuz düşünceler oluşturacağı kanatındayım.

Tahsin beye önerim ise bu konudaki soruları Can beyle konuşmanız. En güzel yanıtı ve tatmin edici cevapları kendisinden almanız.