Alıntı
MADDE 7. GİZLİLİK

MÜŞTERİ, NIXCON hakkında öğrendiği her türlü gizli bilgiyi korumayı ve saklamayı kabul eder.Elde edilen veya hizmetin icrası sırasında yada NIXCON tesislerindeyken NIXCON kaynaklarına/sistemlerine erişim yoluyla v.b şekilde elde edilen her türlü yazılı, sözlü, elektronik v.b gizli bilgiyi bu sözleşmenin icrası dışında herhangi bir sebeple kullanmayacak, herhangi bir üçüncü şahıs ve kuruluşa açıklamayacak ve koruyacaktır.Gizli bilgi; Ürünlerini, NIXCON tarafından gizli olduğu bildirilen her türlü bilgiyi; NIXCON'un iştigal ettiği her türlü iş(bunların keşfi, icadı , araştırılması, geliştirilmesi, imali ve satışı dahil) , proses veya genel ticari faaliyetler ( satış maliyetleri, kar , fiyatlandırma methodları, organizasyon ve personel listesi dahil) ile ilgili her türlü bilgiyi bu madde kapsamında aksi belirtilmedikçe NIXCON bilgi kaynaklarına / sistemlerine (bilgisayar,iletişim ağı, her türlü iletişim aracı dahil) erişim yoluyla elde edilen bütün bilgi veya verileri sayılanlarla sınırlı olmamak kaydıyla kapsamaktadır.

MÜŞTERİ bu maddenin hilafına davranması halinde NIXCON'un bundan kaynaklanan tüm zararının yanı sıra her bir ihlal için 5000 Euro cezai şart ödemeyi kabul ve taahhüt eder.Bu yükümlülük sözleşmenin herhangi bir nedenle sona ermesi halinde de geçerli olup, MÜŞTERİ doğrudan veya dolayısıyla NIXCON'un faaliyet konusu alanlarda 5 yıl süre ile faaliyet göstermemeyi kabul ve taahhüt eder.
Size sadece 3-4 şey söylerdim olay kapanırdı ama söyleyemiyorum

Sunucubsd işte buyüzden istiyen alır isteyen almaz Sonuç olarak sözleşme yapıyorsunuz ve bu sözleşme içinde bir madde her ne olursa olsun 5 yıl nixcon hizmet vermek zorunda yani bu sözleşmenin maddeleri kişi ve şirketler özel oluyor ama 5 yıl içinde Nixcon çıkıp biz kapatıyoruz herkese güle güle diyemiyor... Herşeyi geçtik ödenmiş ana sermayesi Nixcon nun 5.000.000 YTL Eski para ile beş tirilyon Nixcon hayatta yok olmaz böyle birşey imkansız ama oldu da yok oldu paranızı nereden alacaksınız nasıl alacaksınız bunları size öğretemem bakın...

https://www.r10.net/turk-hosting-firm...ili-kanun.html

arkadaşımız burada birşey duyurmuş 2008 de zaten piyasada Şirket olmayıp host post işi yapan bu işten gelir elde eden 1 kişi kalmayacak.. O vakit Bukadar Gizli olan Nixcon da bir yanlış varsa oda kalmayacak

Neden herşeyi parça parça söylüyorsun demiştiniz onuda üst kısımdaki sözleşme maddesinde belirttim bazı şeyleri anlatmak için izin istiyorum çünkü gerçi izin istememe gerek yok biliçli alıcı biraz araştırsa internet de herşey var