Gecen sayfalarda edirneden istanbula giden bir insanın elinden geleni yaptıgı halde nixcona alınmadıgını okuduk.Ben hatırlıyorum taksimdemi nerde bulusuup toplu halde teklanı gitmişlerdi ne oarası veri merkezimi yoksa turistlik yermi ? neyi gormek istiyorlar yani bildigin kasalar var sıralanmıs rafları insanlar içerde işlerini yapıyorlar ne bekliyorlar yani gidipte ne gorup sasırıcaklar bildigin sunucu kabinleri bildigin insanlar kameralar falan yani neden bu kadar takıyorlar anlamıyorum simdi ben teklanı arayıp sizden 10 tane server almak istiyorum bir projem var ama gelip sizi yerinizde gormek isterim mumkun mu desem beni geri mi cevircekler hayır peki ara nixconu adamlar kabul etmez formu doldurun biz inceleyip size donucez derler Nixconla teklanı yada baska bir yeri kıyaslamak mumkun degil sonuc olarak adamların yeri belli verdikleri hizmet bellli mennun olanlar var olmayanlar var ona gore kararını verirsin alırsın ya almazsın sen almadın diye Nixcon batmaz aldın diyede degisiklik olmaz uzatmayalım artık bu konuyu
O formu 4 ay önce doldurduğum halde geri dönen olmadı

sabıka kaydım mı vardı? yoksa bir başka birşey mi? Teklan'ın o kadar şeffaf olması da hatalı ama eğer bu şeffaflığı belli bir kontrol altında yapıyorlarsa güzel bir uygualama. Lakin sizin söylediğiniz gibi gelişi güzel alınıyorsa tabikide Teklan'ın güvenirliliği de konuşulur. Hatta öyle birşey varsa konuyu siz açın samimiyetimle söz veriyorum teklan'ın üzerine ben gideceğim ve doğruluğunu araştıracağım. Benim amacım karalamak kötülemek değil. Sadece düşündüklerimi paylaşıp sorgulamak. Ama bugüne kadar böyle bir sorgulama olmadığı için sanırım yabancı bir yazım tarzı geldi
Bugüne kadar ya Nixconcular vardı ya da anti-Nixconlular ben ikiside değilim. Ben dışarıdan bakıyorum olaya...