cevaplanmayanı yazarmısınız?
artık herkes Nixcon'un yerini biliyor artık güvende değil mi? Adresin orada olduğunu kimseye sormadan çıkarsanız görürsünüz dediniz oradan çıkartıyorum diye sormuştum ama yanıt vermediniz.
3. Kata danışmaya sormadan çıkacagın anda karşında güvenlik görevlilerini göreceksin 1 adım geri atacak ve kepenkleri kapatacaktır konuşmaya bile tenezül etmez.. demiştiniz bende aşağıdaki cevabı vermiştim yanıt vermediniz.
Ciddi anlamda merak ettim. Konuşmaya tenezzül etmeyen güvenlik görevlisi arkadaşlar ne yapacak? Oraya hatayla çıkması muhtemel birisini dövecekler mi ya da bilerek çıktı diyelim çıkan birisini dövecekler mi?
Kullanan memnun satan memnun herkes memnunken birşeyleri aramak karıştırmak bana herzaman için saçma gelmiştir.. Tamam co-location göndereceksin bu sunucu kiralamaktan daha öte birşey ama bu ülkede hukuk var bu ülkede ticaret odaları var kimin şirket kimin fason kimin yalancı olduğunu azıcık araştırarak bulabiliyorsun tüm bunları biliyorken Nixcon a gidemedim diye neyden şüphe ediyorsun?
Cem Uzan'ın da şirketleri vardı ama bu dolandırıcılık yapmasına engel olmadı! Amerikadan telefon aldı faturasını Türkiye ödedi. Bazen hukuk herşeyi çözemeyebiliyor. Benim müşterilerime karşı madur olmam durumunda iş hayatımın sona ermesi muhtemeldir. Onun içinde kendimi garantiye almak isterim doğal olarak. Siz trafikte yolun ortasında sekiz çizerek mi ilerlersiniz yoksa hayatınızı garanti altına almak için sabit şeritte emniyet kemeriniz takılı ve sağa sola dikkat ederek mi ilerlersiniz?
"Saptırdığım yerleri söylersen düzeltebilirim. Hatamı kabullecek erdeme sahip olduğuma inanıyorum." demiştim. Saptırdığım yerleri söylemediniz.
Birde karalama yaptığımı iddia ettiğiniz konuların karalama olmadığını ispat ettim sanırım. Umarım o konuda da ayrıca anlaşmışızdır. Çünkü birşey demediniz