Tahsin ALTAY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teklan'ı savunmuyorum asla. Teklan'ın da hatalarını gördüm irili ufaklı ama kendileriyle paylaştım ve düzelteceklerini ilettiler. Ben bir yerin iyi yeri varsa iyi derim kötü yanı varsa kötü derim ve en önemlisi direk ortaya söylerim. Arkalarından konuşmam. Bunu da teklan nixcon veya bir başka veri merkezi şeklinde ayırmam. İsterse babamın işletmesi olsun. İyi iyidir, kötü kötüdür.

Teklan'ı savunmamakla beraber... Teklan'a siz elinizi kolunuzu sallayarak girebildiniz mi? diye sormak istiyorum. dikkat ederseniz ben asla asılsız birşey yazmadım. Yazdığım herşey ya yaşadığım şeyler ya da somut bir şekilde desteklediğim noktalardır. Eğer siz teklana herkes elini kolunu sallayarak giriyor diyorsanız bunu ya bizzat yaşamış olmanız gerekli ya da yanınızdaki birinin yapmış sizinde görmüş olmanız gerekli. Aksi takdirde bunu bir iddia veya tez konusu yapamazsınız. Teklan videolarını bende izledim açıkçası beğenmedim. Madem böyle birşey yapacaklar keşke profesyonel bir kameraman çağırıp güzel bir çekim yapsaydılar. Ayrıca her önüne gelenin giremiyeceğini de şuradan anlıyorum: kamerayla görüntü çeken kişi sunucuların yanına girerken kapıyı açan bayan veri merkezinin ortaklarından birisidir. Bu da demekki oraya giren kişi hakkında bir bilgi sahibiler...

Tekrar diyorum ben hiç bir veri merkezini savunmuyorum. Sadece dışarıdan bakarak değerlendiriyorum.

Gecen sayfalarda edirneden istanbula giden bir insanın elinden geleni yaptıgı halde nixcona alınmadıgını okuduk.Ben hatırlıyorum taksimdemi nerde bulusuup toplu halde teklanı gitmişlerdi ne oarası veri merkezimi yoksa turistlik yermi ? neyi gormek istiyorlar yani bildigin kasalar var sıralanmıs rafları insanlar içerde işlerini yapıyorlar ne bekliyorlar yani gidipte ne gorup sasırıcaklar bildigin sunucu kabinleri bildigin insanlar kameralar falan yani neden bu kadar takıyorlar anlamıyorum simdi ben teklanı arayıp sizden 10 tane server almak istiyorum bir projem var ama gelip sizi yerinizde gormek isterim mumkun mu desem beni geri mi cevircekler hayır peki ara nixconu adamlar kabul etmez formu doldurun biz inceleyip size donucez derler Nixconla teklanı yada baska bir yeri kıyaslamak mumkun degil sonuc olarak adamların yeri belli verdikleri hizmet bellli mennun olanlar var olmayanlar var ona gore kararını verirsin alırsın ya almazsın sen almadın diye Nixcon batmaz aldın diyede degisiklik olmaz uzatmayalım artık bu konuyu