Konu uzar gider yazdıklarımı tam okumuyorsunuz çünkü TTNET kullanmış olsa sadece nixcon diye biryer kalmazdı şimdiye kadar şuan sadece Netinternet in sizin kullandıgınız datacenterin hattından daha fazla kullanılan hattı mevcut KenanTR evlendi buyüzden giremiyor 2 adet sunucusu var adam kafadan 5 aydır bizimle çalışıyor 5 aydır sunucularında dizilerin funclub lerinin sitelerini yapıp dizilerin bölümlerini download ettiriyor ve adam 5 aydan bu güne 24 saat 10 mbps kullanıyor forumda taklıan bizim müşterimiz olan kişi sayısı 30'u geçmez düşünebileceyinizden daha büyük kuruluşlarla çalışıyoruz ama netinternet.com.tr de referans yazmaz yada ni.net.tr de bizde nixcon gibi gizliliye önem veriyoruz bazı müşterilerimizi nekadar tv kanalı nekadar gazete nekadar medya kuruluşunun bizde sunucusu oldugunu bilen bilir bu adamların internet ortamından sizin yaptıgınız işten çok daha fazla geliri var bu adamların hiçbiri gelip sunucumu görmek istiyorum göstermezseniz size güvenmem siz kötü kaka firmasınız demiyor ve sizin bunu demeniz beni şaşırtıyor... Ki ben durup duruken Nixcon hakkında da konuşmam asdece datacenter hakkında birşey yazılırsa bana cevap hakkı doğar çünkü Nixcon alt yapısını kullanıyoruz Şirket olarak. Tüm sorularınızıda cevaplamama ramen hala sorularınızın cevaplanmadıgını söylüyorsunuz cevaplanmayanı yazarmısınız?

Sorulan 2 soru vardı zaten...

1. Neden göremiyoruz
Cevap: Güvenlik nedeni ile göremezsiniz randevu alırsanız uygun zamanda size ulaşırlar.. hergün musafir ağırlayacak bir datacenter değil Nixcon.. Turistlik bir mekanda değil her isteğen kafasına göre istediği zaman girip çıksın herkesin işi gücü var sitelerindeki formu doldurur ve beklersiniz bunu yapan forumdaki arkadaşlar gitmedilermi nixcon a görmedilermi? Datacenter i kalın bir camın arkasından gördüler içeri giremezler XX datacenterlerdeki gibi adam piskopatsa bir makinaya birşey yaparsa hesabını vermeezler çünkü...

2. Nixcon 10 Mbps hat verirse zarar eder sorusu..
Cevap: TTNET kullanmadığını TELLCOM yani Bilişim Telekom üzerinden peer yaptıgını ilk yazdıgınız post da forumdaki bir konuya link vererek gösterdim tekrar baştan yazmamak adına sürekli burada yazamam çünkü benimde herkes gibi yardım etmem gereken birsürü müşterim var.. Tellcom çukurova holding türkcell gurubuna ait bir şirket ve Tellcom un azıcık ripe kullanmayı biliyorsan hatlarının nerelerden geldiğini görürsün sizin kullandıgınız XXX Datacenteri gibi 1 Gbps hatta 40.000 YTL para vermemesinden ötürü rahat rahat 10 Mbps hattı müşterisine verebiliyor Nixcon.. Önümüzdeki günlerde Grid telekom da yurt dışından hat alacak A Tipi Kara lisansı alacaklarını yada aldıklarını duymuştum Grid telekom gezilebilen biryer değil oda Nixcon gibi randevu ile gidilen biryer Grid telekom da şimdi 10 Mbps hattı sınırsız verirse Grid telekomda mı batacak? Ne alakası var bu insanlar afedersiniz salakmı zarar etsinler hattın havuz yada göl olduğunu sunucuyu alır almaz ufacık bir test le zaten görebilirsiniz yalan mı gerçekmi olduğunu bunların testlerini yapmadıkmı zaten forumda biraz araştırsanıza.. Nixcon'nun ne Telekomünikasyon Lisansı var ne A Tipi kara lisansı ama Tellcom arasında peerlinkleri var buyüzden TTNET in sağladığı fiyatlardan almıyor daha hatta çok çok çok daha farklı fiyatlardan alabiliyor hattını.

Daha fazla konuyu kirletmeyelim gerçekten gereksiz uzuyor ne yazarsam bir kurp takıyorsunuz.