İyi de ben değiştirsin demedim ki Ahmet bey. Kurallar onlara ait ben sadece bu kurallara kendimce yorumlar getirdim. Ben yurtdışından bir kere sunucu aldım ikinci ay güvenmediğim için yurtiçinden aldım ve aldığım yeri de her ay düzenli olarak ziyaret ediyorum. Müşterilerim bana güveniyorsa onların devamlılığını sağlayacak önlemleri almak zorundayım. Ben internet üzerinden hosting satan birisi değilim. Belki ileride satarız ama şu anda böyle bir durum yok. Müşterilerimin arkadaşlarım ve ticari kuruluşlardır. Faturalı hizmet veriyorum. O Faturaya binaen bana bir sürü yaptırım uygulatabilirler. Bende bundan dolayı kendimi garantiye almak durumundayım.
Ayrıca o iletişim bilgileri ile zamanında irtibata geçtiğimi ve aldığım sonuçları belirttim ilk mesajlarımda...
Uzatma noktasında da zaten sorduklarıma cevap alamadım yenilerini eklersem havada kalan sorular çoğalır. Gerek yok bencede
Ayrıca Osman bey bir iki mesaj önce bana bir konuyu saptırdığımı söylemiş. Rica ediyorum saptırdığım konuyu söyleyebilir mi? Hatam varsa düzeltmek isterim de...
Ayrıca inşeallah Osman bey Grafiği görmüştür