Tahsin Altay iyi yazıyorsunda donup dolasıp aynı seyleri sölüyorsun
Osman bey sağolsun cevap veriyor ama sorduklarıma vermiyor ki bende mecbur yeni şeyler ekleyip aynı şeyleri yineliyorum.
1.si Ben neyi sorguluyorum ?
Hizmet alma potansiyelimin olduğu bir firma neden kendisini dışa kapatır. Türkiye'de bu tarz bir çalışma ile ne elde etmek istiyorlar. Sadece güvenlik adı altında bu söylemlerin doğruluğunu sorguluyorum.
2.si Neden sorguluyorum ?
Hizmet alma potansiyelim var. Bende nihayetinde bir yerden sunucu alacağım eğer bu fiyatlara gerçekten bu hizmeti verebiliyorsa bende alabilirim. Eğer alacaksam da güvenmek ve herşeyini bilmek isterim.
3.sü 1000lerce insan böle dusunmezken neden ben böyle dusunuyorum ?
Binlerce insanın iş tecrübesi ne kadar yeterli? O binlerce insan iş hayatında kaç defa başarı ve başarısızlıklar yaşadı. O binlerin yaş ortalaması nedir? Ayrıca herkesle aynı düşünmek zorunda değilim. Herkesle aynı düşüneceksem benim benliğimin ne anlamı kalır. Haddimi aşmadığım sürece istediğim gibi düşünebilirim diye düşünüyorum.
4. Maddeniz içinde;
Benim ne bir zararım olur ne de bir kârım. Eğer söylediklerim olursa ileride zarar etme ihtimali olan kimseler var ise onlardır kâr edecekler. Ben sürekli söylüyorum benim Ni-Osman'a bir sözüm yok. Benim sözüm Nixcon'un güvenlik yapısındaki saçma uygulamaları. Bundan başka birşey söyledim mi? Hattı kötü o dur budur dedim mi?. Sadece gösterdiği videolar üzerine düşüncelerimi söyledim ve güvenlik önlemi diye uyguladıkları uygulamanın yanlış olduğunu düşündüğümü ve nedenini söyledim.
Osman bey sürekli açıklamalar etti ama benim söz ettiğim konulardan ziyade eskiden başka kişilerle yaşadığı diyaloglardan etkilenmiş ki sanırım. Onların diyaloglarından bahsetti sürekli. Benim sorduğum, söylediğim şeyler çok farklı. Eğer çok ama çok dikkatli okursanız anlayacaksınız.
Nixcon 10 mbit vermiyor demiyorum. Sadece kendimce 10 Mbit vererek o videoki sunucuları nasıl besliyor diye düşünüyorum ve bunu paylaşıyorum.
veya nixcon orada burada şurada gibi başka şeylerde söylemiyorum lütfen çok dikkatli okuyun.