Tahsin Altay iyi yazıyorsunda donup dolasıp aynı seyleri sölüyorsun uzun yazmana gerek yok ben nixconun denildigi gibi bir firma olduugna inanmıyorum dersende hersey anlasılır olucaktır bu forumda klasik ayda bir nixcon konusu acılıyor 2 ay önce üstad vardı sonra hostbank cıktı simdide sen Ni-Osman cevap vermekten yoruldu artık..

Yazmadan önce şunu kendinize sormalısınız ;

1.si Ben neyi sorguluyorum ?
2.si Neden sorguluyorum ?
3.sü 1000lerce insan böle dusunmezken neden ben böyle dusunuyorum ?
4.sü de sizin düsündügünüz gibi cıkarsa siz ne kazancaksınız bizler ne kaybedicez az once Ni-Osmandan sunucu siparis ettim yine nixcon yine Netinternet ben kullanıyorum mennunum Kenantr kullanıyor mennun Dr.Wave var oda kullanıyor oda mennun biz haksızlık olsa dedikleri yalan olsa neden susalım sesimizi cıkarmayalım Nixcon akrabamızım degil sonucta bizlede sizinle oldugu gibi bırakın artık böle seyleri dusunmeyide baska işlerle ugrasın secimler yaklasıyor memleketin durumunu belirliceksiniz hepiniz onlara kafa yorun.Nixcon budur sartları budur bu sartları kabul eden gelir hizmet alır etmeyen almaz baska yere bakar bu kadar basit ben okumaktan bıktım Ni-Osman yazmaktan ama hala konu acılmaya devam ediyor.Yine sayfalar dolucak ama biz yine Netinternet'le çalışıcaz bu kadar basit.