Nixcon ile çalışan biziz Nixcon dışında Türk başka bir veri merkezi ile çalışmıyoruz güvenmediğimiz için ayrıca Yurt dışı ile en ufak bir alışverişimiz bile bulunmuyor buda bizim iş prensibimiz düşünün alan adı tescili bile yurt dışından değil türkiyeden alantron dan yapılıyor...

Burada yazdıklarınızı kişi ve kişiler yanlış algılarsa Nixcon u kötü görürlerse Nixcon ile beraber çalışan bizide kötü görecekler sonuç olarak buyüzden savunuyorum Nixcon u değil Kendimi Güvenlik nixcon da herşeyden önce gelir.
Ayrıca ben genel olarak yazmıştım üstünüze alınmayın siz yazınızın başında belirttiniz eleştirme yada karalama unsuru yok yazdıklarınızda benim yazdıklarımda genel olarak geçmişteki şeyler..

Bu bölüm forumdaki insanların hangi datacenterleri beyendiklerini göstermeleri için tarafımdan açılan bir anket burada daha fazla Nixcon muhabbeti yapmayalım sorusu olan bize veya Nixcon a telefon eder cevaplarını alır inanıp inanmamak kendine kalır yada ürün veya hizmetini satın alıp almamak..

Gereken tüm açıklamaları anlaşılır dilde yaptım konuyu daha fazla kirletmeyelim

Not: Ben yazarken yazmışsın ama dediğim gibi saptırmışsın daha fazla post kirliliyi olmasın diye editleyerek yazdım