3. Kata danışmaya sormadan çıkacagın anda karşında güvenlik görevlilerini göreceksin 1 adım geri atacak ve kepenkleri kapatacaktır
konuşmaya bile tenezül etmez..
Ciddi anlamda merak ettim. Konuşmaya tenezzül etmeyen güvenlik görevlisi arkadaşlar ne yapacak? Oraya hatayla çıkması muhtemel birisini dövecekler mi ya da bilerek çıktı diyelim çıkan birisini dövecekler mi?
Çalışma anlayışı budur siz forumda nixcon a gidemedik göremedik şeklinde yazsanızda siz bunu yazdınız diye bu anlayışı değiştirmezler NixconCAN adlı üyede buraya asla bu konu için bir cümle yazmaz olay basittir Nixcon ile çalışmazsın güvenmiyorsan...
Ben bireysel olarak gidememenin ötesinde kurumsal bir yapının takındığı mantıksız işlemlerin açıklamasını yapmaya çalıştım. Savunduğum tez içinde örneği kendi üzerimden verdim çünkü diğerlerin doğruluğunu birebir yaşamadığım için bilemem. NixconCAN isimli üyenin buraya birşey yazmasını beklemiyorum zaten. Çünkü söylenecek sözlerinin olmadığına inanıyorum. Güvenip güvenmeme noktasındaki görüşlerimi dile getirdim bu kadar cellallenmenize sebebiyet veren nedir acaba? Herkesin bir olay üzerinde olumlu cevap vermesini mi bekliyorsunuz. Ben bugün çalıştığım veri merkezini de eleştiriyorum yüzlerine karşı...
Okadar arkadan konuştular ki bazıları çok komik gerçekten.
- Nixcon israil de
- Nixcon havuz hatta göl bağlantı veriyor
- Nixcon co-location gönderen müşterilerinin parçalarını çalıyor
- Nixcon bilerek harddisk yakıyor
- Nixcon da 2 kişi çalışıyor
- Nixcon parayı alıyor sunucuyu vermiyor telefonda da küfür ediyor
devam etsem bu yalanlamalar 30 sayfa sürer...
Ben bu tarz bir yorumda veya bunlara benzer yorumlarda bulunmadım bana cevap olarak bunları söylemeniz saçma. Özellikle belirttim bir önceki yazımda benim söylediklerim Nixcon'un kalitesi, büyüklüğü/küçüklüğü veya bulunduğu ülke ve yerler ile alakalı değil. Benim söylediğim sadece güvenlik adı altında takındıkları saçma bir yapılanma(Dünyada ki hiç bir veri merkezinde böyle birşey yoktur).
Kimseyle hiçbir datacenter ile yada buna benzer biryerle takışmayan yada kimseyi kendine hedef seçmemiş bir datacenter rakipleri ile işi olmaz ama nedense rakipleri sürekli nixcon ile uraşır isim verirsem burası karışır hangi datacenterler Nixcon arkasından ne laflar ediyor anlattsam gerçekden diğer datacenterler (arkadan konuşan sallamasyon kişiler) burada inanılmaz şekilde rezil olur.. Ama birşey demiyorum utanmaları için... Siz daha iyi bilirsiniz hangi datacenterler abuk subuk şeyler söylüyor Tahsin bey
Hemde sizden iyi bilen biri olmaz..
Beni hiç kimse ilgilendirmez ben sadece kendi düşündüklerimi paylaştım. Eğer bir başkası sizin hakkınızda birşeyler diyorsa çıkarsınız birebir görüşürsünüz. Birebir sataşmalar beni bağlamaz. Ben hangi veri merkezi olduğunu bilmiyorum. Çünkü ben birisini sevmesemde veya bir kusur da bulsam biryerde(birisinde) kimseye onu yanımda kötületmem. Bugüne kadar Nixcon hakkında kişisel görüşler dışında bana kimse bir kötülemedi bulunmadı. bulunamaz da. Hele bir veri merkezi asla!!! Ticaret etiğine uymaz çünkü. O tip bir yer ile de asla çalışmam.
Kullanan memnun satan memnun herkes memnunken birşeyleri aramak karıştırmak bana herzaman için saçma gelmiştir.. Tamam co-location göndereceksin bu sunucu kiralamaktan daha öte birşey ama bu ülkede hukuk var bu ülkede ticaret odaları var kimin şirket kimin fason kimin yalancı olduğunu azıcık araştırarak bulabiliyorsun tüm bunları biliyorken Nixcon a gidemedim diye neyden şüphe ediyorsun?
Cem Uzan'ın da şirketleri vardı ama bu dolandırıcılık yapmasına engel olmadı! Amerikadan telefon aldı faturasını Türkiye ödedi. Bazen hukuk herşeyi çözemeyebiliyor. Benim müşterilerime karşı madur olmam durumunda iş hayatımın sona ermesi muhtemeldir. Onun içinde kendimi garantiye almak isterim doğal olarak. Siz trafikte yolun ortasında sekiz çizerek mi ilerlersiniz yoksa hayatınızı garanti altına almak için sabit şeritte emniyet kemeriniz takılı ve sağa sola dikkat ederek mi ilerlersiniz?
Datacenteriniz ile çok fazla Nixcon muhabbeti yaptınız sanırım
Ben başkalarının yüzüne söyliyemeyim birşeyi arkasından konuşmam. Nixcon konusunda bugüne kadar kimsenin arkasından konuşmadım. Bir kaç yazı yazdım onlarda burada zaten. Bir kişi bile çıkıp da bunları bunları bu adamların arkasından konuştun diyemez(ve ispat edemez). Hele çalıştığım veri merkezi ile asla böyle bir muhabbete gitmem. Onların girmesi halindede emin olun oradaki ilişkimi bitiririm. Ne kadar süredir ticaretle uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama İş etiği bir esnaf için en önemli unsurdur. Bu değerlere saygı duymayan kimse ile çalışmam. O anda çalışıyorsam da ilişkimi keserim.
Neyse isteyen kullanır istemeyen xxx datacenterini kullanır ne Nixcon nede ben zorla sunucu satışı yapmıyoruz olay bukadar basit..
Tek savunabildiğiniz söz isteyen alır istemeyen almaz ise söyleyecek neyim olabilir ki.Herkes alıp satmakta hür. Benim buna bir lafım da yok zaten benim söylediklerimi dışarıdan birisiymiş gibi(3. bir şahıs) okursanız söylemek istediklerimi daha iyi anlarsınız. Benim asla alıcıya ve satıcıya lafım yok. Sadece ama sadece düşüncelerimi paylaştım. Paylaştığım tek nokta da Güvenlik noktasıydı. Diğerlerini paylaşmadım demekki paylaşsak

neler olacak.
NixconCAN nın buraya 1 satır birşey yazacagını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü umursamaz bile 
Düşünmediğimi belirtmiştim tekrardan diyeyim. "NixconCAN isimli üyenin buraya mesaj yazmasını beklemiyorum." Ne de olsa

Onlar adına siz varsınız. Onlardan çok Nixcon'u kolluyorsunuz neden yorulsunlar ki. Allah her veri merkezine sizin gibi bayii versin..
Yazımı bitirirken bir kez daha diyeyim. Bu arada Umarım bu söylediklerimi sürekli olarak üstünüze almaktan vazgeçersiniz.Çünkü söylediklerim
size değil Nixcon'a. Nixcon cevaplamazsa cevaplamaz. Bu onların bileceği iş. Ben sadece görüşümü paylaştım. Bunda kızmanız için bir sebep yok.