Videoları ben istemiştim hatta 2. videoyu gece yarısı çekmişlerdi ilk videoya bakıp buranın Nixcon oldugunu nereden bilelim diye saçmaladıklarından ötürü.. daha sonra bu sunucuların kabloları yok bunlar fake ve benzeri şekilde birsürü şey çıkınca vazgeçtiler çekmiyorlar...

G60 Arkadaşım olay şu ne yaparlarsa yapsınlar alakasız şekilde kötülenmeye devam edecekler çekemeyenler tarafından ama bunlar uzakta değil yakınınızda bu iddaları ortaya salanlar..

Oyüzden kimse bu insanlarla uraşmıyor herkes işine bakıyor ister kullan ister kullanma demenin nedeni bu zaten stok yok stok olmayan bir datacenter de müşteriyede ihtiyaç yoktur başka datacenterlerdeki gibi tek tek kapı kapı size sunucu satalalım demez diğer datacenterler niye bunu söyler sunucularını satacak müşterisi yok ve diğer datacenterler neden Nixcon u kötüler Nixcon 10 Mbps hattı sınırsız olarak müşterisine verir ve diğer datacenterler bunu yapmayacaklarından ötürü işlerini Nixcon'nun bozdugunu düşünür... Network ve datacenter konuları üzerine hiçbir bilgisi olmayan bilgisayar kullanıcılarını doldurup forumlara salar o kişilerde biliçsizce nixcon u kötüler dururlar..

Senaryolar hiç bitmeyecek biri çıksın desin Netinternet den sunucu aldım beni maf etti bizimle ilgilenmedi vs vs.. Bunu neden dedim Nixcon destek vermez destek vermeyince bozulan sunucusunu düzeltemeyende nixcon a sinir olup senaryolar üretir..