Ben ve müşterim yada müşterilerim herkes halinden memnun ki benim söylememe gerek yok bu forumdan birçok kişi kendi Nixcon datacenterine gitmişti aralarında şuan askerlik görevini yapan Osman adlı üye gibi..

3. Kata danışmaya sormadan çıkacagın anda karşında güvenlik görevlilerini göreceksin 1 adım geri atacak ve kepenkleri kapatacaktır konuşmaya bile tenezül etmez..

Çalışma anlayışı budur siz forumda nixcon a gidemedik göremedik şeklinde yazsanızda siz bunu yazdınız diye bu anlayışı değiştirmezler NixconCAN adlı üyede buraya asla bu konu için bir cümle yazmaz olay basittir Nixcon ile çalışmazsın güvenmiyorsan...

NixconCAN buraya yazmayacak oldugu için bunu bildiğim için ben yazıyorum ki insanlar bizi farklı gözle görmesin..

Okadar arkadan konuştular ki bazıları çok komik gerçekten.

- Nixcon israil de
- Nixcon havuz hatta göl bağlantı veriyor
- Nixcon co-location gönderen müşterilerinin parçalarını çalıyor
- Nixcon bilerek harddisk yakıyor
- Nixcon da 2 kişi çalışıyor
- Nixcon parayı alıyor sunucuyu vermiyor telefonda da küfür ediyor

devam etsem bu yalanlamalar 30 sayfa sürer...

Kimseyle hiçbir datacenter ile yada buna benzer biryerle takışmayan yada kimseyi kendine hedef seçmemiş bir datacenter rakipleri ile işi olmaz ama nedense rakipleri sürekli nixcon ile uraşır isim verirsem burası karışır hangi datacenterler Nixcon arkasından ne laflar ediyor anlattsam gerçekden diğer datacenterler (arkadan konuşan sallamasyon kişiler) burada inanılmaz şekilde rezil olur.. Ama birşey demiyorum utanmaları için... Siz daha iyi bilirsiniz hangi datacenterler abuk subuk şeyler söylüyor Tahsin bey Hemde sizden iyi bilen biri olmaz..

Kullanan memnun satan memnun herkes memnunken birşeyleri aramak karıştırmak bana herzaman için saçma gelmiştir.. Tamam co-location göndereceksin bu sunucu kiralamaktan daha öte birşey ama bu ülkede hukuk var bu ülkede ticaret odaları var kimin şirket kimin fason kimin yalancı olduğunu azıcık araştırarak bulabiliyorsun tüm bunları biliyorken Nixcon a gidemedim diye neyden şüphe ediyorsun?

Datacenteriniz ile çok fazla Nixcon muhabbeti yaptınız sanırım

Neyse isteyen kullanır istemeyen xxx datacenterini kullanır ne Nixcon nede ben zorla sunucu satışı yapmıyoruz olay bukadar basit..

NixconCAN nın buraya 1 satır birşey yazacagını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü umursamaz bile