sahan adlı üyeden alıntı:
O zaman suçlu Atatürk tür. Yasaklayan odur. Yasak değilde aslında modern bir ülke görünümü vermek içindir. Ama geçenlerde şeriatla yönetilen ürdünün first lady si geldi. Etekli başı açık makyajlı. Acaba dışarda türkiye nasıl görünüyor merak ediyorum. Ondan sonra girelim Abye. AB sarınım durumumuza gülüp o yüzden pkk teroristini kaçırttırdı.
gerçekten bende güldüm sahan. sanırım yaşın biraz küçük bunlardan bunu anlıyorum ve yaşına veriyorum. Normali toplumlar belirler.. başı kapalıların oluşturduğu bir toplumda başı açık olmak anormalliktir. tersi de geçerlidir. Avrupadaki kadınların başı açık diye onlara hoş görünmek için diğer kadınların başının açmasının saçma olduğu gibi, müslüman ülkelerdeki kadınların başı kapalı diye, avrupalı kadınlarında onlara hoş görünmek için kapatmaları mantıksız olur.. Esasında birilerinin birilerine hoş görünmek için bişeyler yapma çabasına da ihtiyaç yoktur. Herkes bildiğini ve/veya inancını gereğini yaşar..

Bu arada ürdün kraliçesi için bişey ekliyim.. sence Emine Erdoğan başını açsa ama Türkiye şeriatle yönetilse daha mı iyi olurdu.. Bunu mu anlamalıyız.. Yani imaj herşeymi??