Merhaba ben Yusuf Okur
Tatilde arkadaşımdayım r10 a bakıyım dedim 7. ayımızda r10 a ilk şikayet konumuz açılmış. Rahmi beye verdiğimiz vps ay sonunda doluyordu ve vps 27 sinin geceyarsıına kadar açık kaldı. Burda maduriyet 2 veya 3 gün. Ben Rahmi beye size 10 ytl iade ediyim dedim ama muhabbetin arasında kaynadı sanırım.
Ayrıca bu olay çok kötü bir dönemimize denk geldi. Linux sunucumuzda hasar vardı. Günlerce uyuyamadık. 2 gün server kapalı kaldı. Teklanda o sırada bulunan servetr,hostavrupa yetkilileri ve teklan elemanları şahidimdir zor günler geçirdik ve sonunda yedekleri kurtardık.
Ama 3 gün erken kapatınca *********** olduk. Ben Rahmi beye vps açtıktan 15 gün sonra parasını aldım. Anlayış gösterdim. 500 gb bw verdim. Fazla bw kullanmasına rağmen kapatmadım. Ama yine biz *********** olduk.
Hala kullanmadığı 3 gün için 10 ytl geri ödeme yapabilirim. Ama lütfen ama lütfen *********** gibi kelimeler kullanmayın. Aşırı derecede rencide oluyorum.
r10 modlarından bu konuyu kilitlemesini talep ediyorum. Ben tatilime devam ediyorum. Herkese iyi günler
Yusuf Okur