Diyorum ya firmaysanızda sorumluluğunuz artmaktadır. Tabiki kimseye eyvallah demiyeceksiniz ama kapak olsun vs. kelimelerde kusura bakmayın bana hoş gelmiyor, tabi herkesin yaşam biçimi ben ailemden böyle gördüm farklı kültürlerde büyüyoruz, size doğru gelen bana yanlış, bana doğru gelen size yanlış gelebilir, bu konuda bir şey diyemiyorum, sonuçta yeri geliyor bende sinirleniyorum ama herzamanda sakin oluyorum çünkü maalesef öle bir sektördeyizki, yanlış bir kelime yüüznden forumlarda konular açılabiliyor böle böle oldu deyip yalan yanlış bilgiler verilebiliyor sonuçta haklıda haksızda olsanız adınız çıkıyor, geçenlerde bir müşterime temasına adsense kodu eklemediğim için bana demediğini bırakmadı. Halbuki kişi benden sadece hosting hizmeti almıştım, yardımcı oldum forum kurdum, sonra başka şeyler istedi, bana söylediğin sözler karşılığında beyefendi sizinle çalışmak istemiyorum bizde kaldığınız süreleri düşüp ücretinizi yolluyorum dedim yolladım parasınıda sonra ilişkimi falan kestim. Yani böyle davranın boşverin sizi bilen bilir nasılsa, hiç gerek yok bu tür yazılara.
İyi çalışmalar dilerim.
(Yakında Diyarbakır'a gelebilirim bu arada.)
Saygılar.