Aynı konudan bahsediyoruz. Aslında yaptığım silver'lari özendirmek. Yazdığım mesajlarda goldda şunu paylaşıyoruz bunu paylaşıyoruz yazdım. Sebebi birilerinin gaza gelip buraya konu açmasıdır. Ben buraya en kral konuyu açacam merak etmeyin. Sadece burdaki silver'ların ne kadar ağızlarının sıkı olduğu önemli olan. Ben yönetici vs. değilim. R10 ile yada mert (radmin) ile hiç bir alakamda yoktur. Daha önce açtığım ve bence gayet başarılı paylaşımlarımın saçma sapan sitelerde yayınlandığını görünce biraz duruldum. Ve hiç bir zaman olumsuz yorum yapmadım. Yaptığım şey bunun yerinin burası olmadığını anlatmak. Ayrıca direk olarak bazı şey paylaşım zamanı bitti. Silver'lar olarak şöyle bişi yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz tarzında konular açılırsa burdaki bir çok kişi adım kadar eminimki sizlere yardımcı olacaktır. Ben bir eğitmen olarakta birşeyler öğretmekten mutluluk duyarım. Bu konunun tatlıya bağlandığını düşünüyorum. Bu yüzden daha fazla mesajda yazmak istemiyorum. Herkese saygılar.