Merhaba gençlik,

bilirsiniz baya bi gg hesabı aldım hem burda hemde diğer forumlarda.

yine dün forumdan bi arkadaştan gg hesabı aldım, parası herzaman aldığım fiyatla anlaştık işte ama arkadaş hesap değil bi arkdaşın dedi kefilsen sorun yok dedim kefilim dedi ok anlaştık elemanla hesabı aldım girdim şifreryi falna değiştim parayı transfer ettim ...

yarın ayarları yapar reklam yayınlamaya başlarım dedim , daha yeni hesaba girmeye çalıştığımda hesabınız askıya alınmıştır dedi hooppalaaa :s

onlarca hesap aldım ömürleri 1-3 hafta oldu ama ilkkez aldığım gün banlanan hesap gördüm hemde hiç kullanmadan...

bunun 2 açıklaması olabilir:

1*) artık gittigidiyor her mail değişikliğini anında banlıyor

2*) aldığım hesap daha önceden kullanılmıştı ömrü dolunca banlandı

2. olasılığı forumdan aldığım arkadaşla konuştum dedim bu hesap onunmuydu birinden mi almıştı dedim onundu dedi, hatta ben bunu dün hesabı aldığım adamada msn den sormuştum bas bas bu hesap seninmi diye adamda benim demişti...

msnde aracı arkadaşada dedim (bakın burda kimseye hakaret etmmiyorum yada kötülemiyorum kimse yanlış anlamasın) eğer bana dün yalan söyleyipde kullanılmış hesap sattıysa hakkımı helal etmiyorum.ama eğer gerçektende onunsa hesap gg nin işidir ne yapsa yeridir onunda suçu yok canın saolsun dedim...

işin özü : artık gg hesabı alırken dikkatli olun