Anlamsız şeyler. yani görüyorum şu bölüm açıldı açılalı sanki biz sizden üstünüz havasında bir yazışma tarzı bir begenilmişlik hissine kapıldım. Arkadaşlar bilginin kücügü büyügü olmaz ..$ fazla veripte çok
bu kodlamayı bilmeyen var. izin verirseniz herkezi kendiniz gibi görmeyin A bir harftir B bir harf İ de bir harf 3. bir araya gelmeden " Abi " olmaz.
Herkezin paylaşımına saygı duymak lazım duyulmuyorsa bir zahmet bu paylaşımı begenmeyen arkadaşlar Kaliteli paylaşımları yazsın bizlerde bilgi edinelim.
Ben her zaman gold bölümde bişi o lmadığını söyleyen birisiyim. Kimseden üstün olmak gibi bi amacım bir hedefim yok. Beni burada bilende çok iyi bilir. Sadece sırf yazı yazmak için yazılmış. Bu bir gerçek. Bunu söylememdeki sebep herkesin öğrenmesini istemediğini burda paylaşmaktır. Yeşil olup farklı görünmek değil. Siz kendi aranızda bildiklerinizi paylaşınki bizde zamanla bildiklerimizi burdan yazalım. Olayın boyutu 3 5$ değil. Ama görüyorumki Silver olanların esas amacı farklı görünmek. Bu 2 bölüm d ışındaki yerlerde paylaşmadıklarını burda paylaşmak değil.