TurXaliM arkadaşım pr senin webdeki backlinklerine göre belirlenir. yani sende toolbar olup olmaması prnı etkilemez zira hit pagerankı etkilemez..
Alexa sıralamasının önemsiz olduğunu söleyen arkadaşlara şunu söyleyeim, türkiyedeki reklamverenlerin alexayı kaale aldıklarına dair bişi okumuştum. Haber siteleri falan dikkat ederseniz alexa toolbar yükletir hep
sitene kod mod eklemeden nasıl ölçsün alexa seni, ya toolbardan ölçücek yada sitedeki widgetdan. Radmin bunu ayrıntılı şekilde açıklamıştı ararsan bulursun..
Firefoxta alexa toolbar kullanmak isteyenler search status (
SearchStatus | Firefox SEO Toolbar Extension )ü kullanabilir. hemde prı gösterir...
PR icin ben aksini iddia etmedim zaten...
ve
Alıntı
sitene kod mod eklemeden nasıl ölçsün alexa seni, ya toolbardan ölçücek yada sitedeki widgetdan.
demissin ama bir bakar misin su linke araba.fr
Index of / , bu alan adini alali 2-3hafta olacak sanirim, ALEXA toolbar ve widgets'i eklemeyi birak, index bile atmadim ama 7milyon 800binlerde, ne is?
PR lafimi da yanlis anladin ve iste simdi ikisini de tekrar diyorum.
GOOGLE, PR olayini nasil otomatik olarak aliyorsa, ALEXA'da siralama bilgilerini otomatik olarak aliyor.
PR icin nasil illaki ikon yada widgets eklemek gerekmiyorsa, ALEXA siralamasina girmek icinde bunlar gerekmiyor kardesim.
araba.fr ornegini verdim. Ha diyeceksin ki, birinden almissindir. Hayir almadim ondan bundan, SIFIR km domain ama 3haftada ALEXA siralamasina girdi, INDEX bile yok
Hatta daha GOOGLE'a bile kayit ettirmedim ama 1ay sonra pr1 yada 2 olursa ona da sasmayin

Zaten 1aya kadar FRANSA ve cevre ulkedeki TURKLER icin ilk ve tek Oto ilan, alim/satim sitesini buraya acmis olacagim, simdiden destek yok.
Script hazirlaniyor 40gundur ve ALMANLARIN mobile.de'sine gore daha kolay kullanimi var