o sorunu geçtim şimdi de burada bekliyor....
Sonu ne olacak bunun.
Arkadaşlar, cpanel kurulurken bir önceki postumda bir hata vermiştim. neyse onu geçtik. cpaneli servera çektik. Sonra sh latest diyerek kurulumu başlattım.
Aşağıdaki gibi.:
[root@ns1 ~]# sh latest
Creating directory installd
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing cplyr1-cPanel............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ................................................
____ _
___| _ \ __ _ _ __ ___| |
/ __| |_) / _` | '_ \ / _ \ |
| (__| __/ (_| | | | | __/ |
\___|_| \__,_|_| |_|\___|_|
Installer Version 11.4.1
Burada bekliyor. başka bir işlem yapmadı. acaba bu sefer sorun ne :S yada ne kadar beklicek. doğal mı bu.