Hesabınızı kapatmadan önce sizinle itibarta geçtik 10 günlük zarar için herhangi bir talepte bulunmadınız para iadesi yapabilirim 10 günlük için fakat bize hiçbir şekilde sorun çıkarmadınız burda topic açıyorsunuz çok garibime gitti
Sayın Yusuf seninle yeni tanıştık iyi biri olarak görünüyorsun ama konuya son dakka benide kattın bende olanları anlatayım.
Yusuf (Sevinçhost ortağı) geçen gün geldi birine vps lazım dedi 256 ram ve 40 gb disk olacak dedi ve müşteri kaliteli müşteri xxx yerinde çalışıyor dedi ücreti söyledim 60 ytl dedim ama sana lazımda birşeyler yaparız dedim o da dediki 40 ytl dedi ben olmaz dedim neyse sonra ikna olduk

söz ver bana adama 40 ytl diyeceksin dedi okey dedim söz verdik..
Neyse o kişiyi çağırdı yani r10daki bu konuyu açan arkadaşı sonra Yusuf o arkadaş ben 3 lü MSN oturumunda konuşuyoruz VPS hizmetinizi arkadaş vps kuracak onda devam edeceksiniz dedi. Tamam dedim sonra vpsyi kullanacak yani 10 gün sevinçte hakkı kalan arkadaş vpsyi görmek istiyorum test edicem dedi neyse ben hemen bir vps kurup test etmek için bilgileri verdim ve eve gittim giderkende neticeyi bana sms atın dedim o arkadaşta gece 1 de sms atmış. tamamdır hocam demiş. Neyse 1 gün sonra sabah geldim ödemeyi gerçekleştirebilirmisiniz dedim oda benmi yapacağım dedi sonra arkadaş Yusufun yapması gerekiyor dedi neyse gece Yusuf'u aldık MSN ortamına ve arkadaş sordu Yusuf'ta siz yapacaksınız dedi.
Olaylara bakılırsa 30 günlük VPS ücreti göndermiş 20 günlük kullanmış Yusuf sunucu taşıyorum demiş ve 10 günlük kullanım hakkı varken arkadaşın VPS kapanmış bu durumda yeni bir vps kurup 10 günlük kullanım hakkınıda sağlaması gerekir Yusuf kurmadı ve benden VPS açmamı istedi açtık ödemesinide kendisi yapması gerekiyor çünkü arkadaşın 10 günlük daha kullanım hakkı varken arkadaş ödemeyi yapacak diyor.
Yusuf kusura bakma ama Babamda senin yaptığını yapsa hiç sakınmadan yorum yazarım.
Arkadaşın kullanım hakkı var ve sende onu sağlamadan kapattın daha sonra sağlamak için benden vps istedin arkadaş için açtık bunun parasını senin vermen gerekir arkadaşın değil çünkü arkadaşın daha 10 günlük hakkı var.
Olay bundan ibarettir yani bende olaya son dakkalarda dahil oldum ve bana iletilenler bu hatta şuan o arkadaşlada abi kardeş gibi olduk.
Arkadaşın düğünü var ve daha sonra balayına gidecekler bunu zaten ben VPSyi teslim ettikten 1 gün sonra sabah sorduğumda dedi benim düğünüm var ve tatile gideceğiz ben zaten ödeme yapamam şuan için zaten yapsam bile benim yapmam gerekmiyor Sevinçhosttan alacağım 10 günlük kullanım hakkım varken neden yapayımki dedi.
Yusuf biz yapmayacağız dedi ama bende arkadaşa dedim VPS açık tatilden dönünce ödemeye başlarsın bizden düğün hediyesi olsun dedim.
Saygılarımla