{Üstat} adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi teklan videosunu çeken ben olarak + resimleri sayın ALTAY ın dediği müşteri temsilcileri vss saymasak bile dc ye sizinle bir teknik ekip elemanı girer. ve zaten kimsenin power tuşuna felanda basamzsınız ana hatlara ulaşmanız için de epey bir güç sarf etmeniz lazım. teklan bildiğiniz gibi türkiyede bulunan en eski dc lerden biri ve işte son zamanlardaki dc lerde gördüğümüz özel kabinetler vss olmaması çok normal geçen hafta itibari ile dc büyütüldü ve kapasite attirlidi. özel kabinet isteyen müşteriler zaten kabinleri getirip koyabiliyorllar. yenilenen teklanla ilgili olarak istanbula gittiğinde sizinle yine bazı şeyleri paylaşacağım. Kısaca Kimsenin power tuşu kablo kesintisi korkusu olmasin ve işin güzel tarafi şu ana dek teklan dc den kaynaklanan tek makine kesintim bile olmadi. türkiyede tavsiye edebileceğim dc lerden bitanesi
Katılıyorum
Benim makinamda teklanda şuanda çok memnunum 2 aydır kullanıyorum dc den kaynaklanan problem olmadı bi ara tt de problem olmustu sanırım oda geçti başka problem yaşamadım bence fiyatlarıda fazla pahalı değil bu kaliteye bu fiyat normal

I Love U Teklan (L)