Merhaba,
Konuya son vermeden önce 3.madde digiteam referanslar bölüme hakkında diyanet ile yazıştıgım e-posta yı belirterek bu firma hakkındaki olumsuz görüşümü sabitlemek istedim.
Alıntı
----- Original Message -----
From: bilgiedinme. To: gürcan Sent: Monday, June 25, 2007 1:46 PM
Subject: Bilgi Edinme
4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkındaki Yönetmeliğe göre biriminizce 10/07/2007 tarihine kadar cevaplandırılması ve yazının bir suretinin (yazının ekleri hariç olmak üzere) Bilgi Edinme Bürosuna gönderilmesi hususunda gereğini arz ederim.
Necdet BAL
Basın ve Halkla İlişkiler
Şubesi Müdür V.
Alıntı
Sayın: Murat ÇABUK İlgi: 25/06/2007 tarihli e-mail. İlgi e-mailinizde belirtmiş olduğunuz http://www.digi-team.com sitesi ile Başkanlığımızın herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Söz konusu sitedeki referans bize ait değildir. Bilgilerini rica ederim. Bilgi İşlem Şubesi Müdürü