Bu işi yapan herkesin başına böyle seyler geliyor ama ticaret cocuk oyuncagı degil mahallede konustugun gibi konusamazsın ya buna fırsat vermiceksin yada gereken sartlara uyum saglıycaksın adam agızına bozmaya basladıysa bas elgeli gec konuyu buralara kadar getirme adam ben hosting alcaktım beni engelledi diye konu acamaz isteyen istedigine satar istemedigine satmaz..
Kimlik konusunda haksızsın neden dersen sistemini kurarsın adam gelir kartınla alır gecer bugun bir kimlik yuzunden milyar borcları cıkan insanları goruyoruz ne malum senin elinden baska bir yere gitmeyecegi kimligin musteri bu yuzden vermek istememiş haliyle 2007 de yasıyoruz kardesin bile kardese guveni kalmamıs bu devirde onunda öle dusunmesi gayet normal.Hostbul yorumlarına gelince su paragraf herseyi acıklıyor ;
Yorumlar hakkında bilgilendirme: Aşağıdaki yorumlar email konfirmasyonundan geçmiş ve moderatör tarafından incelenmiştir. Ziyaretçilerimizden veya firmalardan inceleme talebi geldiğinde sitelerin whois geçmişleri de incelenerek yorumda adı geçen sitenin o firmadan hizmet alıp almadığı kontrol edilmektedir. Hostbul.net bu yorumların %100 doğru olduğu garantisini vermez. Bazı yorumların Hostbul.net'in kontrollerini geçerek art niyetli kişiler veya firmanın yandaşları tarafından yazılmış olabileceği ihtimalini göz önüne alınız. Firma hakkında kesin bir kanıya varmadan önce, bir değil, birden çok yorumu değerlendirmenizi
öneriyoruz.
Sistemimi sana ve kredi kartı ile ödeme alma şeklimi sanamı soracam ? Sanak pos aldığım banka hakkımda dava açar ise senmi savunacaksın beni,zararlarımı karşılayacakmısın şimdi ben sana müşterinin bana dediğini diyorum SEN KİMSİN KONUMA YORUM YAZIYORSUN bunu sana kullansam aynı camiiada olduğumuz için hoşuna gidermi ?