Konuyu baştan sona okudum.İki tarafın da haklı olduğu bölümler de var haksız olduğu bölümler de var.

Müşteriniz gelmiş sizden kredi kartı ile alışveriş yapmak istediğini söylemiş.Sizin burda cevabınız şu şekilde olmalıydı:

"Evet kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz ama güvenlik gereği kart sahibinin arkalı önlü kimlik fotokopisini XXX-XXX XX XX nolu faxa faxlamanız gerek.Aksi halde kredi kartı ile ödeme kabul edemiyoruz.Alternatif olarak havale ile ödemenizi yapabilirsiniz"

Ancak sizin cevabınız

"Kredi kartı ile ödeme almam PTT ile yap uyar mı?" olmuş.

Bu resmen müşteriye "Sana güvenmiyorum sen kesin birşeyler yapacaksın ondan kartla ödeme almam senden" demektir.

Müşterinin sürekli sahte kart kullanacağını söyleyip durmuşsunuz.Buna nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?Şimdi müşteri kartın arkalı önlü fotokopisini,kendi kimliğinin fotokopisini,kartın ekstre fotokopisini v.s. hepsini buraya koysa haliniz ne olur?Nasıl bir insanın sadece "neden kimlik fotokopisi istiyorsunuz banka zaten benden onay alıyor" cümlesinden yola çıkarak onu hırsızlıkla,sahtekarlıkla suçluyorsunuz?

Müşteri de aslında biraz haklı.Bana da direk sahtekar muamelesi yapılsa ben de böyle cevaplar verirdim.Ama yine de sakinliğini korusa iyi olurdu.

Üslubumuz böyle,adamına göre muamele falan diyorsunuz..Bunlar size hiç yakışmıyor.Turkcell,Avea gibi büyük firmaların veya bankaların müşteri hizmetlerine telefon edip küfürler etmeyi deneyin bakalım..Size nasıl cevap verecekler acaba?

Onlar da size mi küfür edecek yoksa telefonu yüzünüze mi kapatacak?Eğer bu müşteriden şüphelendiyseniz düzgün bir dille satış yapamayacağınızı söyleyebilirdiniz.Neden hakaret yoluna gittiniz ki?

Müşterinize muhtaç olmadığınızı söylüyorsunuz.Şunu unutmayın..Siz olmasanız da o müşteri yoluna devam eder..Ama sizin bugün hor gördüğünüz müşteriler olmasa siz bir adım bile ilerleyemezsiniz.

Saygılarımla,

Barış Türkay
BiLHost Internet Hizmetleri