kb.com.tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her konuda haklıyım arkadaşım gelip bana diklik yapmasın karşısında onun alacağı hosta muhtaç kimse yok.Ne cürret ile falan filan birisi gelsin size desin başınıza gelmeden lütfen haklı haksız diye yorum yapmayın bir kimlik isteme olayını bu kadar büyüdüğüne göre altında bir bit yemi vardır mutlaka.
kb.com.tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
müşteride dik kafalık yapmasın karşısında ekmeği için çalışan var hemşerim onun alacağı hosta muhtaç kimse yok.
Hosting işi yapan, ileriye dönük çalışmaları olan kişinin karşısındaki ne şekilde konuşursa konuşsun bu kadar düşüncesizce konuşmaması gerekir. Siz bu işi yaparak ekmek yiyorsunuz. Ve bu camianın kişisel çevrelerle oluştuğunu en az bilenden daha iyi bilirsiniz. Ama "müşterim de öyle konuşmasın canım ben de istediğimi derim" demek, hakaretler etmek şirket sahibi birine yakışacak sözler değildir. Şunu unutmayın şöyle genel bir tutum vardır: "Müşteri her zaman haklıdır."

Speedlayer'ın dediği gibi haklı olabilirsiniz ama davranışlarınızla haklılığınızı haksızlığa çevirmişsiniz. Her konuda haklıyım demişsiniz ama hatanızdan dolayı da özür dilemişsiniz, hangisini kabul edilsin?