-hy- adlı üyeden alıntı:
hile yaptığının yanında çokta inatçı.
hergün sitesini ekliyor.ben kabul etmiyorum gine ekliyor.
Allah Allah Demek hergün ekliyom... Demek sende Kabul etmiyon... Serefinin Namusunun üzerine yemin edebilirmisin hergün ekliyorum diye... ÖNCE DÜRÜST OLUN...
ZEYNEP KOC Sana gelince Ben senin sitende hile yapmadim... Karisik Popup açmak ne zamandan beri hileden sayiliyo benim ana sayfadan acilan popupu takip eden anlar.Hitin bir anda yükselince havaya girdin baska bisey degil... Arti sende dürüst degilsin... ben sana yazdim burdan burdan hit gönderiyorum diye ilk ekledigim zaman... 2-3 gün sonra hitin 3 katina cikinca sende havaya ciktin haliyle... iyinetten eski mesajlarinda bu yazdigimi okuyabilirsin... Sonra dedinki Frame acarsan kabul ederim eyvallah dedim frame actim ama sen kabul etmedin bende eyvallah dedim ama burda bunun ARTISTLIGINI yapmanin alemi yok... Benim hile yaptigim yerler oldu olmadi degil bunu da inkar etmiyorum... Hangi biriniz bu Webmasterlik ALEMiNE GiRENi BEN HiLE YAPMADAN SiTEMi YAPTIM DiYEBiLiYORSUNUZ... ONURUNUZUN SEREFiNiZ ÜZERiNE YEMiN EDEBiLECEK KACINIZ VAR... Burda kimse kimseye hava atmasin...

SAYGI SAYGI SAYGI SAYGI SAYGI SAYGI SAYGI SAYGI SAYGI SAYGI...

KONUMUZ REKLAMDIR DAGITILMASIN... KONUYLA ALAKASI YOKSA MESAJ YAZMAYIN...