ufak bişey daha belirteyim toplumumuz hakkında.
mesela sabahları işe gelirken (üsküdardan - beyoğlu) otobuse guzel bayanlar biiniyor. hafif açık giyinmiş. kzın etrafındakileri erkekleri inceliyorum hepsi inceden inceden kız yazılıyor. laf atanalr, gidip yanına konuşmalar, rahatsız etmeler. hele bide kendilerine güvenleri oluyor böyle kro bir tavırla. insan daha çok zıvanadan çıkıyor. tabi ben onları gördükçe eğlenmiyor değilim
şimdi gitsem desemki niye bakıyorsun kardeşim kızın orasına burasına cevap şu olur:
- oda açmasın...
herkesin düştğü genel bir yanılgı var. bayanlar, başkasına güzel gözükmek için değil kendilerini iyi hissetmek için süslenirler. iyi göründüğünü düşünür ve güveni yerine gelir. yabancı birnin ona bakamsı onun için bi anlam ifade etmez.
bu tarz yozlaşmalar bu gibi kendini dişi zanneden erkeklerin çoğalmasını arttırıyor. şiddetli nevrozlar insanı yanlış tercihlere itiyor ve ortaya değişik sonuçlar çıkıyor( kişilik bozukluğu homoseksuellik vs vs). bazı akıllılarda kendini bayan yerine koyup öyle üstünlük kurmaya , çıkar sağlamaya çalışıyor. akıllı değil hasta demeem daha doğru olur sanırım
kendimi hannibal lecter gibi hissettim