Merhaba Sayın Arkadaşlar ,
13.06.07 tarihinde sitem üzerinden wersions nickli bir müşteri (www.kaliteliwebhosting.com sahibi) kredi kartıyla full awbs paketi aldı.
Lisansı aldık sitesini kurduk. temaydı falandı yaptırdık. düzenledik sitesini. hersey normal devam ediyordu.
Ancak 22.06.07 tarihinde şirketimize Bankadan bir faks geldi. Faksda XXXX-XXXX-XXXX-XXXX kart numaralı şahsın ödemeye
itiraz ettiği yazıyordu. Wersions nickli kişiye ulasmaya calıstım. Ancak MSNden hiç cvp vermedi bir kaç kere girdi cıktı
sonra geldi buyrun siz kimsiniz dedi . MSN'im hacklenmişte falan filan diye sözde bizi kandıracak bişeyler söyledi.
Sipariş verildiğini söylediğimde ise sitedeki kullanıcı adınında calındığını söyledi. Oysaki siteye sizmi üye olduğunuz dediğimde evet dedi.
ama üye olalı 10-15 gün olmuş.ama kaliteliwebhosting.com bu maili sürekli kullanıyor.
bende kendisine kart sahibini tanıyıp tanımadığını sordum. tanımıyorum dedi. AWBS alınan site ile ilişkisini sordum. Bilgim yok dedi.
ama nedense site ile ilgili yani www.kaliteliwebhosting.com ile ilgili googleda ne ararsan bu sahıs cıkıyor msn adresi cıkıyor
ve bir forumda rastladım yası 15 yazıyor..
Neyse bu kişiye söyledim bu ip kiminse savcılığa suc duyurusunda bulunulcak dedim. Buda msnde birden bire panik yaptı. telefon numarası istedim vermek istemedi
ama baya bir zaman sonra bi numara verdi. daha sonra ben buna siteye girmesini istedim. siteye girdiğinde awbs admin panelde
ip bilgileri cıkıyor. ve siparişi veren sahısla bunun ip ler cakısıyor. Bizde buna dedikki beyfendi ipler cakısıyor. siparişi verende sizsiniz bilgileri girende
bu yine ben degilim hakkımı yiyorsunuz.size hakkımı haram ediyorum gibisinden sözler söyledi. daha sonra bizi aradı dediki.
benim modemim wireless başkası girmiş olabilir mi dedi. ve bizdeki ip yi Türk Telekoma dilekçe verip sorusturcağını söyledi. bizde verdik ip yi sorustur dedik.
ve haftasonu tüm giriş cıkısları kontrol ettim. tüm kredi kartı sorgulamalarına vs. ve çok karışık sonuclar elde ettim.
bu sahıs'in bizde denediği ilk kredi kartı baska birisi üstüne ve kredi kartı sahibiyle bunun uzaktan yakından alakası yok.
daha detaylara indiğimde işlemin yapıldığı gün aynı saatlerde 10-12 kredi kartının denendiğini tespit ettim. bu kartlardan
bazıları geçersiz hatası vermiş. bazılarında limit yetersizliği bazılarında ise el koyulmuş hatası vermiş. ve tüm kartlar farklı şahıslara ait.
Muhtemelen bunların kullandığı tüm k.kartları sahte ve calıntı kredi kartları. el koyulmus olan kartlar ise. fikrimce kart sahibinin iptal ettirmesi üzerinde böyle.

Biz Olayı 1-2 Gün içinde tüm deliller ve tüm bilgiler ile ip bilgileri ile sahıs adres telefon bilgileri ile savcılığa bildireceğiz.. Ortada 800 YTL ' lik bir sahtekarlık söz konusu.
Kaliteliwebhosting.Com sahiplerini tanıyanlar yada daha önce görüşen arkadaşlar var ise lütfen bize ulaşssın.

Saygılarımla
ALAN ADI TESCİL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ.